SEX

5 στάσεις για καυτό σεξ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Η εγκυμοσύνη μπορεί να τρελάνει την σεξουαλική όρεξη μιας γυναίκας, ενώ δεν είναι λίγες εκείνες που δηλώνουν αυξημένη διάθεση για σεξ, ειδικά το πρώτο τρίμηνο, παρόλη την πρωινή ναυτία. Υπάρχουν άλλες που νιώθουν τη λίμπιντό τους να χτυπάει κόκκινο κάπου μέσα στο δεύτερο τρίμηνο, ενώ το τρίτο συνήθως είναι το πιο "ήρεμο".

Δεν υπάρχει σωστό και λάθος, ούτε στο πότε, ούτε στο πόσο. Υπάρχει όμως ο εύκολος τρόπος να το κάνεις, ειδικά όταν η κοιλιά έχει αρχίσει να φτάνει το μέγεθος που ενοχλεί. Μη νιώθεις ενοχές επειδή “πρέπει να σοβαρευτείς” τώρα που θα γίνεις μητέρα. Ίσα ίσα αυτή είναι η πιο σημαντική περίοδος για να έρθεις όσο πιο κοντά γίνεται με τον σύντροφό σου.

Οι ακόλουθες στάσεις σεξ συνδυάζουν άνεση και απόλαυση. Ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι.

Η στάση του λωτού

Ο σύντροφός σου κάθεται με τα πόδια οκλαδόν κι εσύ κάθεσαι πάνω του με τα πρόσωπά σας αντικριστά. Τύλιξε τα χέρια σου γύρω του, ώστε να κινείσαι ευκολότερα και να διευκολύνεις τη διείσδυση.

Εσύ από πάνω

Ελέγχεις τη γωνία και την ταχύτητα έτσι ώστε να βολεύεσαι. Η βαθιά διείσδυση πιθανότατα να μη σε κάνει να νιώθεις πολύ άνετα, ειδικά όσο προχωράει η εγκυμοσύνη. Από αυτή τη θέση επίσης μπορείς να απολαύσεις και την κλειτοριδική διέγερση.

Η κουρτίνα

Ξαπλώνεις στο τέλος του κρεβατιού, με τα πόδια τεντωμένα εκτός αυτού και τις πατούσες σου να ακουμπούν το πάτωμα, ενώ ο σύντροφός σου είναι όρθιος. Αυτή η στάση βέβαια χρειάζεται ένα αρκετά ψηλό κρεβάτι (ή έναν αρκετά κοντό παρτενέρ), αλλά αξίζει τον κόπο.

Spooning

Το γνωστό και ως “κουταλάτο” είναι ιδανικό γιατί δεν εμπλέκει καθόλου την κοιλιά σου στη διαδικασία. Είναι ιδανικό ακόμα και για τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης και μπορείς να χρησιμοποιήσεις και μαξιλάρι για επιπλέον υποστήριξη.

Doggy

Φυσικά και μπορείς να γίνεις και πιο άγρια. Στα τέσσερα δεν πιέζεται η κοιλιά σου και θα θυμηθείς πώς ήταν ο παλιός, άτακτος εαυτός σου.