SEX

14 πράγματα για το σεξ που πρέπει να ξέρει κάθε γυναίκα κάτω των 30

Το σεξ είναι μια από τις βασικές ανάγκες του ανθρώπου, αλλά για κάποιο λόγο κανείς δεν μιλάει για αυτό χωρίς να ντρέπεται για ό,τι ξεστομίζει. Δεν είπαμε να περιγράφεις αναλυτικά σε αγνώστους τι σου αρέσει και τι σε ερεθίζει αλλά αυτό το θέμα δεν θα έπρεπε να είναι ταμπού και σίγουρα θα έπρεπε να διδάσκεται στα σχολεία.

Δυστυχώς όμως δεν είμαστε τόσο μπροστά σε αυτό τον τομέα, έτσι η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση απουσιάζει από τα σχολεία με αποτέλεσμα οι έφηβοι να μαθαίνουν για το σεξ μέσα από φίλους, περιοδικά και ταινίες πορνό κάτι που προφανώς τους δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις και προσδοκίες.

Η παρακάτω λίστα σαφώς και δεν αντικαθιστά κάποιο μάθημα σεξ, ωστόσο σημειώνει κάποια βασικά πράγματα που κάθε ενεργά σεξουαλική γυναίκα οφείλει να γνωρίζει ώστε να είναι ασφαλής και να απολαμβάνει το σεξ όσο το δυνατόν περισσότερο.

1. Αν δεν είσαι σίγουρη ότι είχες οργασμό τότε δεν είχες οργασμό

Και αν δεν έχεις ανακαλύψει ακόμα πως να έρθεις σε οργασμό ήρθε η ώρα να το κάνεις.

2. Να ζητάς αυτό που θέλεις στο κρεβάτι

Και θεός του σεξ να είναι ο σύντροφός σου αν δεν του πεις τι είναι αυτό που σου αρέσει δεν πρόκειται να στο κάνει. Για αυτό μην ντρέπεσαι. Πες το.

3. Σταμάτα να προσποιείσαι

Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να κάνεις τον σύντροφό σου να πιστεύει ότι έχει βρει το ‘κουμπί’ σου, άρα θα σταματήσει να προσπαθεί και εσύ δεν θα έχεις ποτέ ξανά οργασμό.

4. Αν θέλεις να σου κάνει αυτά που θέλεις πρέπει να είσαι έτοιμη να τα κάνεις και εσύ

Δηλαδή ό,τι δίνεις παίρνεις. Το να είσαι εγωίστρια στο κρεβάτι δεν είναι σέξι, όχι εσύ μόνο αλλά και εκείνος.

5. Μην σε πιάνουν οι ντροπές

Θέλεις να φωνάξεις; Φώναξε. Θέλεις να δοκιμάσεις σεξ με δονητή; Κάντο. Δεν πρέπει να ντρέπεσαι να απολαύσεις το σεξ όπως σου αξίζει.

6. Μην κόβεις επαφές με κάποιον που έκανες μέτριο σεξ για πρώτη φορά

Οι πιθανότητες να κάνεις φανταστικό σεξ την πρώτη φορά με κάποιον είναι πολύ μικρές, για αυτό μην κόψεις επαφές αν το σεξ δεν ήταν τόσο καλό. Μια ακόμη δοκιμή θα σου δείξει αν αξίζει να ασχοληθείς περισσότερο με τον τύπο που γνώρισες.

7. Δεν ασχολείσαι ποτέ με κάποιον που δεν έχει όρεξη να σε ικανοποιήσει

Τελεία και παύλα.

8. Μην θεωρείς ντροπή τον αυνανισμό

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ντρέπεσαι να αυνανίζεσαι. Αν δεν κάνεις σεξ εσύ με τον εαυτό σου τότε ποιος θα κάνει; Ε;

9. Δεν κάνεις ποτέ κάτι που δεν θέλεις

ΠΟΤΕ. Ό,τι και να σου πει ο άλλος αν εσύ δεν θέλεις να το κάνεις, δεν το κάνεις. Τελεία, δεν υπάρχει λόγος να σπαταλάς ενέργεια σε έναν άνθρωπο που δεν σέβεται τις επιθυμίες σου.

10. Να έχεις κανόνες στο σεξ αλλά να μην φοβάσαι να δοκιμάσεις καινούρια πράγματα

Μην μένεις στα πράγματα που ξέρεις, δοκίμασε και άλλες στάσεις ή φιλοσοφίες σχετικά με το σεξ και μην φοβάσαι να σπάσεις τους κανόνες.

11. Το όχι είναι ΟΧΙ

Στο ίδιο concept με το 9 όταν λες όχι δεν σημαίνει ίσως. Αυτό πρέπει να το καταλαβαίνει απόλυτα αυτός που κάνεις σεξ, αλλιώς πες του boy bye που λέει και η Beyonce.

12. Το σώμα σου είναι υπέροχο

Να το θυμάσαι και να μην ντρέπεσαι ποτέ για αυτό.

13. Το προφυλακτικό είναι ΠΑΝΤΑ απαιραίτητο

Γιατί δεν προφυλάσσει μόνο από ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες αλλά και από τα ΣΜΝ.

14. Μην ξεχνάς να το απολαμβάνεις

Το σεξ είναι απόλαυση και όχι καταναγκαστικό έργο. Για αυτό χαλάρωσε και ζήστο όπως θέλεις.