ΕΡΕΥΝΑ

Αυτά είναι τα τέλεια κορμιά για τους άντρες και τις γυναίκες

Πώς να είναι άραγε το τέλειο σώμα; Όχι ότι υπάρχει, αλλά πιστεύω πως αυτό της Irina Shayk για παράδειγμα το πλησιάζει πολύ. Αυτό βέβαια είναι η προσωπική μου άποψη και μπορεί να μη συνάδει με την κοινή γνώμη. Οπότε, γιατί να μην κάνουμε μια έρευνα γι' αυτό;

Ένα brand εσωρούχων λοιπόν φρόντισε να διεξάγει μια έρευνα ώστε να μάθουμε τις αντιλήψεις ανδρών και γυναικών για το τέλειο αντρικό και γυναικείο σώμα. Εννοείται πως οι απόψεις των φύο φύλων ήταν διαφορετικές.

Έτσι, δημιουργήθηκαν συνθέσεις “ιδανικών” κορμιών που αποτελούνται από τα “καλύτερα” σημεία σώματος τα οποία ξεχώρισαν οι άνθρωποι που συμμετείχαν στην έρευνα.

Το τέλειο γυναικείο κορμί

(αριστερά σύμφωνα με τις γυναίκες και δεξιά σύμφωνα με τους άντρες)

Σύμφωνα με τις γυναίκες το τέλειο γυναικείο κορμί αποτελείται από: τα μαλλιά της Kate Middleton, το πρόσωπο της Cara Delevingne, το στήθος της Jennifer Aniston, την κοιλιά της Gwyneth Paltrow, τους γοφούς της Emma Watson και τα πόδια της Elle Macpherson.

Για τους άντρες, η τέλεια γυναίκα αποτελείται από: τα (παλιά) μαλλιά της Scarlett Johansson, το πρόσωπο της Megan Fox, το στήθος της Kim Kardashian, την κοιλιά της Michelle Keagan, τους γοφούς της Kelly Brooke και τα πόδια της Rosie Huntington – Whiteley.

Το τέλειο αντρικό κορμί

 

(αριστερά σύμφωνα με τις γυναίκες και δεξιά σύμφωνα με τους άντρες)

Σύμφωνα με τις γυναίκες, ο τέλειος άντρας αποτελείται από: τα μαλλιά του Harry Styles, το πρόσωπο του Jamie Dornan, τον κορμό του David Gandy, τους δικέφαλους του Brad Pitt και τα πόδια του David Beckham.

Οι άντρες, για το τέλειο κορμί ένωσαν τα μαλλιά του Brad Pitt, το πρόσωπο του David Beckham, τον κορμό του Ryan Gosling, τους δικέφαλους του Hugh Jackman και τα πόδια του Frank Lampard.

Το συμπέρασμα

Οι έρευνες είναι καλές για να μας δείχνουν πόσο ανισόρροποι είμαστε. Δε μπορείς να είσαι έξι γυναίκες ταυτόχρονα, οπότε μην προσπαθείς να γίνεις αυτού του είδους η “τέλεια”. Τα πας υπέροχα αν απλά αγαπάς τον εαυτό σου έτσι όπως είναι.