ΕΡΕΥΝΑ

Τι καλό θα συμβεί στον σύντροφό σου αν κάνετε δύο φορές σεξ σε μία ώρα

"Σιγά το νέο! θα χαρεί κι αυτός κι εγώ" ίσως σκέφτεσαι ενώ διαβάζεις αυτές τις γραμμές και δεν θα σε αμφισβητήσω, αλλά δύο φορές σεξ μέσα σε μία ώρα, δεν αυξάνουν μόνο την απόλαυσή σας, δεν τονώνουν απλά τον έρωτά σας, αλλά και τη γονιμότητά του. Όσο πιο πολύ σεξ κάνει, τόσο πιο "καρπερός" που έλεγε και μια θεία μου, θα είναι ο καλός σου. Έρευνα speaking. Ένας επιπλέον, πρώτης τάξεως λόγος για να κάνετε λίγο σεξ ακόμα.

Η επανάληψη, εκτός από μήτηρ πάσης μαθήσεως, όταν α)αφορά στο σεξ και β) γίνεται εντός 60 λεπτών από την πρώτη… εφαρμογή τριπλασιάζει τα ποσοστά της αντρικής γονιμότητας, σύμφωνα με τους επιστήμονες του Νοσοκομείου του βόρειου Middlesex του Λονδίνου. Να του το πεις να χαρεί.

Πιο αναλυτικά, οι άντρες που συμμετείχαν στη μελέτη απέδωσαν πολύ πιο δυναμικά τη δεύτερη φορά όσον αφορά την ποιότητα του σπέρματός τους. Τα νέα έρχονται να συμπληρώσουν μία ακόμα επιστημονική διαπίστωση, σύμφωνα με την οποία η βιταμίνη C, τα καροτενοειδή και τα Ω3 λιπαρά είναι τα θρεπτικά συστατικά που ενισχύουν τη γονιμότητα και για τα δύο φύλα. Στον αντίποδα, το κάπνισμα, η έλλειψη άσκησης, η κακή διατροφή, τα γνωστά δηλαδή.

“Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μία σχετικά μικρή έρευνα, πιστεύουμε πως η διαπίστωση που προκύπτει θα έχει οφέλη στην αύξηση της γονιμότητας” αναφέρει ο επικεφαλής της έρευνας. Όπως και να ΄χει, όσο κι αν ισχύει ή όχι, και λάθος να ‘χουν κάνει οι ερευνητές, που λέει ο λόγος, εσείς θα έχετε περάσει σπουδαία.