ΖΕΥΓΑΡΙΑ

20 σκέψεις που κάνεις όσο περιμένεις να σου στείλει μήνυμα

Και δεν χτυπάει το τηλέφωνο, με πνίγει το παράπονο. Που δε λογάριασες ποτέ σου τι περνώ κι αν έχει γίνει η αγωνία μου βουνό. Βάλε την Αννούλα να παίζει στο repeat και εμείς ας κάτσουμε να συζητήσουμε το θέμα της αναμονής πάνω από το κινητό.

Το κοιτάς, σε κοιτάει και το πατάς για να δεις (και καλά) την ώρα κάθε 2 δευτερόλεπτα. Ακόμα και ο ήχος για χαμηλή μπαταρία σε κάνει να πετάγεσαι και να ψάχνεις.

Δε σου τηλεφωνεί. Δε σου στέλνει μήνυμα. Ούτε καν ένα poke στο Facebook από λάθος. Απουσιάζει. Και έχεις βρεθεί στο δωμάτιο εσύ κι αυτό. Εσύ και ένα τηλέφωνο που δεν χτυπά, όσες προσευχές κι αν κάνεις.

Δεν αρκεί να μετακινήσε από το ένα δωμάτιο στο άλλο. Σήμα ”καμπάνα” στο σαλόνι, στο χολάκι, δίπλα στο πλυντήριο των πιάτων, κάτω από την πέργκολα στο μπαλκόνι. Πιάνει αλλά δεν σε παίρνει.

Άβολη στιγμή, ομολογουμένως ζόρικη. Να περιμένεις και να μη συμβαίνει τίποτα; Μόνο η Άννα να συνεχίζει σε λα μινόρε ”Η ελπίδα μου κρεμάστηκε. Σε ένα τηλέφωνο που έμεινε βουβό και στην καρδιά μου που φωνάζει σ’ αγαπώ”.

Ελέχγεις την επακριβή ώρα της τελευταίας σας επικοινωνίας. Έχουν περάσει 19 ώρες, 42 λεπτά και 4, 5, 6 δευτερόλεπτα. Ελέγχεις το διάστημα που πέρασε μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου απαντημένου μηνύματος. 20 μόνο λεπτά. Τι έχει γίνει; Γιατί δεν ανταποκρίνεται στα καλέσματά σου.

 

Έφτασε η ώρα να σε ζώσουν τα φίδια. Σε έχουν περιτριγυρίσει και οι σκέψεις σου πάνε κι έρχονται, πάνε κι έρχονται. Σενάρια πολλά. Τι να πιστέψεις τελικά; Γιατί ο Μιχαλάκης δεν στέλνει, αναγκάζοντάς σε να στέκεσαι πάνω από το κινητό περιμένοντας να φωτιστεί, για να λάμψει το μάτι σου;

Οι σκέψεις

1. Λες να έχασε το κινητό του;

2. Μήπως πρέπει να στείλω στο Μαράκι να δούμε αν λειτουργούν τα μηνύματά μου;

3. Μωρέ το σήμα στη σαλοτραπεζαρία είναι αδύναμο.

4. Κάτσε να ελέγξω πότε συνδέθηκε στο Viber.

5. Μήπως κοιμάται ακόμα από το χθεσινό ξενύχτι;

6. Μήπως το τρόμαξα που απαντούσα μετά από 3 δευτερόλεπτα; Να έπρεπε να περιμένω κανα 20λεπτο;

7. Να τελείωσε η κάρτα;

8. Να με αντιπάθησαν οι φίλοι του;

9. Να μη με γουστάρει καθόλου;

10. Μήπως αρρώστησε η γιαγιά του;

11. Μήπως τρόμαξε που του μίλησα για οικογένεια, παιδιά και γάμο πριν τα 30;

12. Μέχρι να πάρει μήπως να ξυρίσω τα πόδια μου;

13. Να του έστελνα μία sexy selfie μου;

14. Να γύριζα στον πρώην μου;

15. Μήπως έχει μάθημα και τις Κυριακές;

16. Μήπως να κλείσω τη Βίσση και να ακούσω Πάριο;

17. Τον κόμπλαρα και δεν ξέρει τι να απαντήσει.

18. Πόση ώρα θέλουν τα αβγά ποσέ;

19. Μωρέ λες να μην παραδόθηκε;

20. Δε θα τους καταλάβω ποτέ.