ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 3 ζώδια είναι τα πιο επιρρεπή στην απιστία

Unsplash

Το Victoria Milan είναι ένα πολύ γνωστό site στους κόλπους των απανταχού άπιστων, καθώς απευθύνεται κυρίως σε δεσμευμένους κυρίους και κυρίες, που επιλέγουν να σπάσουν τη ρουτίνα της σχέσης τους κάνοντας σεξ ή αθώο- αν υπάρχει- φλερτ μέσω online γνωριμιών. Η ιστοσελίδα πήρε την απόφαση να αξιοποιήσει τα δεδομένα που διαθέτει όσον αφορά στις ημερομηνίες γέννησης των μελών της και να δημοσιεύσει μία έρευνα, η οποία συνδέει το ζώδιο με το κατά πόσο πιστός ή άπιστος είναι κάποιος. Βαθιά ανάσα και πάμε. Αυτά είναι τα 3 πιο επιρρεπή ζώδια στην απιστία

Σύμφωνα λοιπόν με τη συγκεκριμένη πηγή, 3 είναι τα πιο επιρρεπή στην απιστία ζώδια: Σημείωνε, Υδροχόος, Ιχθύς, Κριός. Από πού προκύπτει τούτο; Η πλειοψηφία των χρηστών, οι οποίοι παρά το γεγονός ότι ήταν παντρεμένοι ή σε σχέση, έκαναν sign in στην ιστοσελίδα μέσα σε έναν χρόνο, άνηκαν στον αστερισμό του Υδροχόου, του Ιχθύ και του Κριού. Στον αντίποδα, οι Σκορπιοί, οι Λέοντες και οι Τοξότες, οι οποίοι σύμφωνα με τη συγκεκριμένη έρευνα αποτελούν μειοψηφία και άρα αν γενικεύσουμε, μπορούν να καμαρώνουν ως τα πιο πιστά ζώδια. Αν θέλουμε το πιστεύουμε κι αυτό.

«Είναι γνωστό πως οι Υδροχόοι είναι θερμοί, σεξουαλικοί χαρακτήρες και δεν μπορούμε να τους κατηγορήσουμε για το γραμμένο τους» ανέφερε ο CEO της ιστοσελίδας. Σιγά μην τους ζητήσουμε και συγγνώμη.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με μία ακόμα έρευνα της ιστοσελίδας γνωριμιών Gleeden σύμφωνα με την οποία τα 2/3 των γυναικών που απατούν το σύντροφό τους προτιμούν κάποιον νεότερο ώστε να αποδίδει καλύτερα στο κρεβάτι σε σύγκριση με τον νόμιμο. Το 68% παραδέχτηκε ότι οδηγείται στην απιστία «για να ικανοποιηθεί σεξουαλικά». Πέφτουμε από τα σύννεφα.

Δεν ξέρω αν σου έφτιαξα ή σου χάλασα τη μέρα μ’ αυτή μου την είδηση. Να θυμάσαι όμως ότι «κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός», «η ζωή συνεχίζεται», «σιγά μωρέ ποιος πιστεύει στα ζώδια» ή «τι άλλο θες για να πειστείς;», κτλ, κτλ. Σου αφιερώνω όποια ατάκα πιστεύεις πως ταιριάζει πιο πολύ στη δική σου περίπτωση σου.