VIRAL

To post αυτής της γυναίκας για τον πρώην της έγινε viral, αλλά όχι επειδή τον μισεί

Η απόδειξη ότι οι ανθρώπινες σχέσεις μπορούν να ξεφύγουν από το συνηθισμένο, έρχεται από την Jessica Singleton, η οποία όχι μόνο δεν μισεί τον πρώην της, αλλά του εκφράζει δημόσια και την ευγνωμοσύνη της για το πόσο καλός πατέρας είναι και πόσο της έχει σταθεί στο να μεγαλώσει τον γιο τους και φυσικά γίνεται viral.

Η Jessica και ο Jon δεν είναι μαζί σαν ζευγάρι, αλλά θα τους ενώνει πάντα ο γιος τους, ο Pierson. H πιο τρανταχτή απόδειξη πως όταν υπάρχει κάτι σημαντικό να σε ενώνει, δε μπορεί κανένας εγωισμός να μπει εμπόδιο στην από κοινού προσπάθειά σας.

 

Αυτός είναι ο πρώην μου. Αυτό εδώ είναι πιο πολύτιμο κι από χρυσάφι. Είναι ένας άντρας που δεν έχει δώσει τίποτα στην κρατική υποστήριξη για τα παιδιά γιατί όποτε χρειάζομαι καινούρια ρούχα για τον γιο μου, απλά τον παίρνω τηλέφωνο. Είναι ένας άντρας που αγοράζει πολλές παιδικές ταινίες στο Vudu ώστε να μπορώ ακόμα κι εγώ να τις απολαύσω με τον γιο μου στο δικό μου σπίτι. Ένας άντρας που αφήνει στην πόρτα μου της αξίας 45 δολαρίων πάνες, ώστε να μη χρειαστεί να τον φορτώσω και να πάμε στο κατάστημα. Κάποιος που παίρνει συχνά τον γιο του, ενώ τον έχω ειδοποιήσει μόλις πριν δέκα λεπτά επειδή έχω κάτι να κάνω ή απλά χρειάζομαι έναν ύπνο. Αυτός είναι ένας άντρας που θα με ακούσει να κλαίω επειδή είμαι αγχωμένη. Αυτός είναι ένας άντρας που λέει στον γιο του να μην ξεχνάει τον σύντροφο της μαμάς του όταν συμπληρώνει τη λίστα με τους πιο αγαπημένους του ανθρώπους…Ένας άντρας που θα τρέξει επειδή κλειδωθήκαμε έξω από το σπίτι ή θα περάσει το απόγευμά του για να επιδιορθώσει κάτι για μας. Αυτός είναι ένας άντρας που είπε πως τα δώρα που αγόρασε είναι “από τη μαμά”, επειδή η μαμά δεν μπορούσε να του πάρει τόσα. Ένας άντρας που προσέχει ακόμα τα παιδιά της αδερφής μου, έτσι ώστε ο γιος μας να μπορεί να είναι με τα ξαδέρφια του. Κάποιος που με συνοδεύει να γνωρίσω αγνώστους από το Craigslist για να βεβαιωθεί πως είμαστε ασφαλείς. Αυτός είναι ο ΠΑΤΕΡΑΣ του γιου μου που φοράει την τσάντα με τις πάνες, φτιάχνει σοκολατούχο γάλα, είναι αλτρουιστής, προστατευτικός, γενναιόδωρος και τέλειος.

Η ποσότητα των εμποδίων που έπρεπε να ξεπεράσουμε για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο είναι τρομακτική. Δεν ήταν εύκολο, αλλά ήταν μια επιλογή. Αφήστε τις δικαιολογίες και ενωθείτε για τα παιδιά σας. Είμαι ο πιο πεισματάρης άνθρωπος που ξέρω, αλλά η συγχώρεση ήταν εύκολη για μας, για χάρη του γιου μας. Εξαιτίας αυτού, βλέπω τον γιο μου κάθε μέρα. Πάντα καλωσορίζουμε ο ένας τον άλλον.

Σε περίπτωση που δεν στο έχω πει τελευταία, σου είμαι ευγνώμων. Κυριότερα για το πόσο έχεις κινητοποιηθεί και παρέχεις στον Pierson ένα απίστευτο υπόδειγμα ανθρώπου, παρά τις αρχές που είχες κάποτε. Αγαπώ την ποσότητα της αγάπης που θα έχει πάντα ο γιος μου από σένα“.

Το post αυτό έχει μέχρι στιγμής πάνω από 130 χιλιάδες κοινοποιήσεις, ενώ και ο Jon από τη μεριά του δεν έμεινε αμέτοχος, αφού φρόντισε – λίγο πιο διακριτικά βέβαια – να δείξει ότι τα αισθήματα εκτίμησης και σεβασμού για τη μητέρα του παιδιού του είναι αμοιβαία.

Μικρός ανθρωπάκος, μαμά και μπαμπάς περνούν τη μέρα τους στο πάρκο. Είμαι ευγνώμων που η μητέρα του παιδιού μου είναι η Jessica. Τα πράγματα που κάνει και τα άλματά της προκειμένου να βεβαιωθεί ότι ο γιος μας μπορεί να περάσει χρόνο με τους δύο πιο αγαπημένους του ανθρώπους είναι φοβερά.