Όταν της την έπεσε ένας παντρεμένος, η αφοπλιστική της απάντηση έγινε viral

Μια γυναίκα γίνεται viral επειδή είπε σε έναν παντρεμένο τα αυτονόητα.

Αν χρειάζεσαι απόδειξη ότι υπάρχει η αληθινή αγάπη, σου την έχω εδώ. Πρόκειται για την περίπτωση ενός παντρεμένου που θέλει να κερατώσει (πρωτότυπο story, I know), και την απάντηση της γυναίκας, την οποία φλέρταρε διαδικτυακά.

Εκείνη, λοιπόν, έλαβε ένα μήνυμα στο facebook από τον τύπο αυτόν, απάντησε πολύ ευγενικά αναφέροντας ότι η ίδια έχει σύζυγο και όταν εκείνος επέμεινε, φρόντισε να τον βάλει στη θέση του.

"- Πρέπει να βγούμε κάποια στιγμή.

- Αν δεν είχα σύζυγο.. Όντως δείχνεις πολύ καλή περίπτωση και το εννοώ.

- Α, χαχα, είσαι παντρεμένη.

- Ναι και κολακευμένη. Ευχαριστώ.

- Εντάξει κι εγώ είμαι, αλλά δε θα το πούμε. Θα έχει πλάκα."

"Όταν διαγνώστηκα με καρκίνο πέρσι, δεν είχα το κουράγιο να πω στους γιους μου (τους οποίους πάντα προστάτευα) ότι μπορεί να πεθάνω, και ο άντρας μου έπρεπε να τους κοιτάξει στα μάτια και να τους πει ότι είμαι άρρωστη. Εκείνος με πρόσεχε σε όλη την πορεία ανάμεσα σε πολλαπλές επεμβάσεις, άδειαζε τα σακουλάκια παροχέτευσης, μου έκανε ενέσεις αντιπηκτικών, μου κρατούσε το χέρι όταν πονούσα και έκανα αιμοληψίες. Καθόλη αυτή τη διάρκεια, υπήρχε ένας στίχος που έπαιζε συνεχώς στο κεφάλι μου "Αγάπη είναι να βλέπεις κάποιον να πεθαίνει". Οπότε η ερώτησή μου είναι... Ποιος θα δει εσένα να πεθαίνεις; Βάλε τάξη στο σπίτι σου και σε παρακαλώ σταμάτα να μου στέλνεις."

Σκληρό, αλλά αληθινό.

LADYLIKE SHOPPING

SHARE

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ