VIRAL

Μια γυναίκα έκανε αυτό που καμια μας δεν τολμά, για να βρει τον άντρα των ονείρων της

Το Women's March ήταν μόνο η αρχή της αντίστασης των γυναικών (και όχι μόνο) στις μεταρρυθμίσεις του Donald Trump. Προκειμένου λοιπόν να έρθει η αλλαγή, πρέπει να συνεχίσουμε να διεκδικούμε τα δικαιώματα και τις αξίες μας - ακόμα κι όταν πρόκειται για έναν ελκυστικό άντρα.

Κάτι τέτοιο πρέπει να σκέφτηκε και η Sophie Stummvoll, η οποία κατέβηκε στην πορεία στο Λονδίνο, και ενώ διαμαρτυρόταν για τα δικαιώματά της, ερωτεύτηκε κιόλας. Πολύ καλά διάβασες. Επειδή όμως εκείνη τη στιγμή δεν τόλμησε να μιλήσει στο αγόρι που της έκλεψε την καρδιά, αποφάσισε να το κοινοποιήσει στο Facebook, αναζητώντας αυτόν τον ψηλό νέο που τη “μάγεψε”.

Το αγόρι στη φωτογραφία είναι ψηλό, μουσάτο και κρατάει ένα πλακάτ “Fuck the Patriarchy”. Η Sophie γράφει “Ήμουν πολύ ντροπαλή για να σου μιλήσω την ώρα της πορείας, αλλά εσύ υπέροχε και ψηλέ gentleman που στηρίζεις την ισότητα και κρατάς με χάρη το “Fuck the Patriarchy”, σε έχω ερωτευτεί λίγο και αν ποτέ ενδιαφέρεσαι να συζητήσεις κάποιο από τα παραπάνω θέματα μαζί μου (κάτω αριστερά στη φωτογραφία), το inbox μου είναι ανοιχτό“.

Όπως ήταν φυσικό, το post της έγινε viral, μάζεψε σχόλια, likes και κοινοποιήθηκε αρκετές φορές, προκειμένου να βρεθεί το αγόρι. Η “εκστρατεία αγάπης” είχε το φοβερό hashtag #findequlitybae.

Φυσικά το διαδίκτυο έκανε το θαύμα του και το Equality Bae βρέθηκε. Ονομάζεται Morgan Edward Davies και υποσχέθηκε πως θα πάει για ποτό με την Sophie μόλις επιστρέψει πίσω στο Λονδίνο.

E τώρα δηλαδή αυτοί οι δύο, δεν πρέπει να ερωτευτούν και να μείνουν για πάντα μαζί;

Φωτογραφία εξώφυλλου: © Getty Images / Ideal Image