VIRAL

Η 47η επέτειος γάμου αυτού του ζευγαριού θα σε κάνει να πιστέψεις στο “για πάντα”

Δεν είναι σύνηθες, ούτε εύκολο. Χρειάζεται πολλή τύχη και την ικανότητα να το αναγνωρίσεις όταν σου χτυπήσει την πόρτα. Ο έρωτας και η μεγάλη αγάπη μπορεί να μην είναι κάτι που συναντάμε κάθε μέρα, αλλά συμβαίνει. Αν οι κυνικοί καιροί και οι σχεδόν αδύνατες ανθρώπινες σχέσεις σε έχουν κάνει δύσπιστη, πρέπει να δεις τις παρακάτω φωτογραφίες.

Αυτό το ζευγάρι (70 και 67 ετών παρακαλώ), είναι παντρεμένο εδώ και 47 χρόνια. “Έχουν περάσει μαζί δύο φορές από τη μάστιγα που λέγεται καρκίνος, έχουν μεγαλώσει δύο κόρες. Έχουν υπάρξει μαζί φτωχοί, αλλά και πλούσιοι. Εχουν ταΐσει, φιλοξενήσει και συμβουλεύσει αμέτρητες χαμένες ψυχές. Αγαπούν χωρίς  προσδοκίες και δίνουν απλόχερα ό,τι έχουν να προσφέρουν. Είμαι τόσο περήφανη που είναι η μαμά και ο μπαμπάς μου. Είναι η επιτομή αυτού που θέλω να είμαι στον δικό μου γάμο και μια συνεχής υπενθύμιση ότι η γαμήλια τελετή μπορεί να ‘ναι μόνο μια μέρα, αλλά ο γάμος κρατάει για πάντα. Αν είσαι ένας από τους εκατομμύρια ερωτευμένους, ή ίσως από τους εκατομμύρια πληγωμένους που χρειάζονται μια οπτική υπενθύμιση ότι η αγάπη έχει διάρκεια, θα ήθελα να μοιραστώ αυτές τις φωτογραφίες μαζί σας σαν έναν τρόπο να δείξω στους γονείς μου ότι αποτελούν έμπνευση για οποιονδήποτε θέλει, πιστεύει ή έχει βρει την αγάπη“.

 

Το post αυτό με τις φωτογραφίες της 47ης επετείου του ζευγαριού έχει αυτή τη στιγμή πάνω από 15000 κοινοποιήσεις και γιατί να μην γίνει viral η απόδειξη ότι υπάρχει αγάπη εκεί έξω μέσα σε όλη τη μαυρίλα;