VIRAL

Ένα χωρισμένο ζευγάρι έγινε viral για τον πιο σπουδαίο λόγο

Όταν χωρίζεις με το αγόρι σου, τις περισσότερες φορές έχει γραφτεί ο επίλογος και ο καθένας σας παίρνει τον δρόμο του. Τι συμβαίνει όμως αν σας ενώνει ένα παιδί; Αυτή είναι και η περίπτωση της Victoria Baldwin και του Adam Dyson, οι οποίοι έγιναν viral για έναν πολύ όμορφο λόγο.

Οι δυο τους ήταν παντρεμένοι και όταν χώρισαν, ήθελαν να κάνουν όσο πιο εύκολα γίνεται, τα πράγματα για τον τετράχρονο γιο τους, Bruce. H Victoria έχει και η ίδια χωρισμένους γονείς, κι έτσι πρόσεξε ότι δεν είχε πολλές παιδικές φωτογραφίες στις οποίες να είναι και με τον μπαμπά, αλλά και με τη μαμά της στην ίδια εικόνα. Επίσης, καθώς η ίδια είναι επαγγελματίας φωτογράφος, αποφάσισε ότι θα ήταν καλό και για τους τρεις τους, να βγάζουν κάθε χρόνο από μια οικογενειακή φωτογραφία. Παρόλο που το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί, ο Bruce τους ενώνει, και θα πρέπει να έχει αναμνηστικές φωτογραφίες από τους γονείς του μαζί.

Οι δύο φωτογραφίες επάνω τραβήχτηκαν όταν εγώ και ο Adam ήμασταν παντρεμένοι. Οι δύο κάτω, τραβήχτηκαν σχεδόν ένα χρόνο και μετά από δυο χρόνια αφότου οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό μας. Δεν είμαστε ερωτευμένοι, δε συμφωνούμε πάντα, δεν είμαστε κολλητοί φίλοι, ορισμένες φορές δεν συμπαθούμε καν ο ένας τον άλλον. Αλλά ξέρεις τι είμαστε; Είμαστε ενωμένοι για πάντα εξαιτίας του όμορφου, έξυπνου, ευγενικού, φιλεύσπλαχνου, αστείου γιου μας. ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ο ένας τον άλλον. Θυμόμαστε ότι κανένας από τους ρόλους που έχουμε ως γονείς δεν είναι σημαντικότερος από του άλλου – κανένας μας δεν είναι σημαντικότερος για τη ζωή του γιου μας. Έχει ανάγκη και τους δυο μας, ενώ και οι δυο μας πρέπει να έχουμε ποιοτικό χρόνο και αναμνήσεις μαζί του. Κανείς μας δεν κατηγορεί τον άλλον για την πορεία που πήρε η σχέση μας. Δε ρίχνουμε την ευθύνη στον άλλον και εννοείται πως δεν κάνουμε ποτέ κάτι τέτοιο μπροστά στον γιο μας.

Ο Adam κι εγώ δεν είμαστε οι τέλειοι γονείς, αλλά κάναμε μια συμφωνία όταν χωρίσαμε, να έχουμε τον γιο μας ως προτεραιότητα και να αναγνωρίσουμε τη σημασία που έχει ο καθένας από εμάς στη ζωή του, για διαφορετικούς΄λόγους. Οπότε ναι, βγάζουμε ακόμα οικογενειακές φωτογραφίες και πληρώνω ακόμα αρκετά χρήματα προκειμένου να τις εκτυπώσω και να τις κορνιζάρω και να τις βάλω στο δωμάτιο του γιου μας. Μπορεί να μη μεγαλώσει με γονείς που ζουν στο ίδιο σπίτι, αλλά θα μεγαλώσει με σεβασμό, ευγένεια, ενσυναίσθηση, συμπόνοια, επιμονή, ευελιξία, ακόμα και θυσίες, τις οποίες κάνουν και οι δυο γονείς του και θα ξέρει ότι είναι πιθανό να πάψεις να είσαι ερωτευμένος, αλλά να μην διαλυθείς“.