SEX

Γυναικεία απιστία: Η επιστήμη αποκαλύπτει τη “λεπτομέρεια” που οι άντρες δεν είχαν υπολογίσει

Η επιστήμη έχει πολλάκις προσπαθήσει να εξηγήσει το φαινόμενο της απιστίας μελετώντας τόσο τα ανδρικά όσο και τα γυναικεία γονίδια, έχοντας καταφέρει να καταλήξει σε ορισμένα συμπεράσματα βάσει των οποίων ισχύει πως πάντα… υπάρχει λόγος για να φτάσει κάποιος στο σημείο να προδώσει τον σύντροφό του.

Το κάθε φύλο λειτουργεί διαφορετικά και οδηγείται επίσης για διαφορετικούς λόγους στην απιστία, η οποία πλέον αγγίζει ποσοστό – ρεκόρ στην Ελλάδα.

Αυτά, όμως, είναι πάνω – κάτω γνωστά. Η ”λεπτομέρεια” που μόλις μάθαμε, πάλι, μας έκανε να πέσουμε από τα σύννεφα. Και τους άντρες ακόμα περισσότερο.

Τι εννοούμε;

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, Δρ. Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, υπάρχει μια βασικότατη διαφορά μεταξύ ανδρών και γυναικών στο κεφάλαιο ”απιστία”. Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν είναι τα αρσενικά που έχουν στο αίμα τους την απιστία, μα τα θηλυκά, τα οποία –όπως τονίζει- γεννιούνται άπιστα, σε αντίθεση με τους άνδρες οι οποίοι γίνονται στην πορεία.

”Η άπιστη γυναίκα είναι μια Μαντάμ Μποβαρύ στη ρομαντική αλήθεια της, όταν η βιολογική αλήθεια της είναι πως γεννιέται άπιστη, για να φέρει στον κόσμο υγιείς απογόνους. Άρα η γυναίκα έχει πολύ περισσότερο το χάρισμα της απιστίας, σαν φυσική κληρονομιά τρόπον τινά, ενώ ο άνδρας το αποκτά για κοινωνικούς κυρίως λόγους, για να φανεί άνδρας, αλλά και να το αποδεικνύει συνεχώς έχοντας το λεγόμενο χαρέμι”, αναλύει ο ίδιος και μας κάνει να παίρνουμε το αίμα μας πίσω.

Γιατί κάποια στιγμή αυτό το ”άντρας είμαι, είναι στη φύση μου να παίζει λίγο το μάτι μου” πρέπει να σταματήσει.

Ουφ.