ΑΠΙΣΤΙΑ

8 σημάδια που μαρτυρούν ότι ΔΕΝ σε απατά

Έχουμε υπερθεματίσει για την απιστία, για άντρες αφερέγγυους, για ενδείξεις που "βρωμάνε" κέρατο από χιλιόμετρο, για όνειρα απατηλά, για πράγματα δυσάρεστα τοξικά που ούτε στον εχθρό μας δεν ευχόμαστε να ζήσει. Ε, ας πούμε τίποτα και για εκείνο το αρσενικό που είναι πιστό και δεν κάνει αηδίες στις σχέσεις του.

Γιατί ξέρει πως η απιστία είναι αυτοταπείνωση.

Από πού τον καταλαβαίνεις κι έχεις το κεφαλάκι σου ήσυχο (μέχρι αποδείξεως του εναντίου);

#1 Δεν είναι εγωκεντρικός: Γιατί τι είναι η απιστία αν ακραία μορφή παρτακισμού; Όταν κάποιος σκέφτεται πραγματικά τον σύντροφό του, δεν κάνει κάτι που θα τον πληγώσει τόσο βαθιά.

#2 Είναι άνθρωπος αξιόπιστος: Τον βλέπεις, δεν μπορεί να λέει ψέματα εύκολα ή να κρατήσει κάτι που τον αφορά κρυφό από σένα.

#3 Οι φίλοι του τον έχουν “ψηλά”: Έλα τώρα, πάντα ξέρουμε αν οι κολλητοί του συντρόφου μας τον υπολογίζουν και τον εκτιμούν ή απλά τον έχουν συνηθίσει με τα καλά του και κυρίως τα κακά του (“Έλα μωρέ, ο Κωστάκης αυτός είναι, τώρα θα τον μάθουμε;”)

#4 Ξέρεις τι συμβαίνει στη ζωή του όταν δεν είστε μαζί: Όχι γιατί έχεις βάλει ντέτεκτιβ ή την έχει στημένη κάτω από το σπίτι του για να δεις πότε βγαίνει και πότε μπαίνει, αλλά γιατί σου λέει. Γιατί δεν έχει πρόβλημα να σου πει, δεν έχει να κρύψει κάτι, χαλόου;

#5 Δεν έχει θέμα ν’ αφήσει το κινητό του “εκτεθειμένο”: Δεν εννοώ πως αν το έχει στο αθόρυβο ή αν δεν εμφανίζονται τα εισερχόμενα μηνύματά ή το παίρνει μαζί στην τουαλέτα είναι ύποπτος. Αν όμως, πάει στο διπλανό δωμάτιο και το παίρνει μαζί, το ΄χει χωμένο μέσα στην τσέπη και με την οθόνη πάντα καλυμμένη όταν είστε μαζί, ε, ξερώ ‘γω, συζητήστε το. Τέλος πάντων, αν τον βλέπεις να είναι άνετος και να μην κρύβει το τηλέφωνο, καλό σημάδι είναι.

#6 Δεν έχει απατήσει ποτέ: Στα ξένα λένε “once a cheater, always a cheater”, το οποίο εντάξει, χοντρό και ακραίο. Αλλά αν δεν του ‘χει γεννηθεί η επιθυμία να κάνει κουτσουκέλα στο παρελθόν, λογικά να το πάρεις, έχει λιγότερες πιθανότητες να του τα “σκάσει” τώρα ή στο μέλλον.

#7 Η σεξουαλική σας ζωή είναι υγιής: Κάνετε σεξ συχνά, έχετε χημεία, νιώθεις πλήρης, κι εκείνος επίσης (το λέει και το δείχνει γιατί πώς αλλιώς να το ξέρεις;). Αν δεν είναι παλαβός ή παθολογικά ανασφαλής, γιατί να ζητήσει επιβεβαίωση από μία άλλη γυναίκα που δεν είσαι ‘συ;

#8 Είναι πολυάσχολος: Δεν προλαβαίνει, είναι εργατικός σαν το μυρμήγκι κι όταν δεν δουλεύει, είναι μαζί σου, ή με τους φίλους του ή κάτι τέτοιο. Ε, πού να προλάβει να παρανομήσει (ξέρω τι σκέφτεσαι, μπορεί, όλα γίνονται. Σωστή είσαι, αλλά αν είσαι μονίμως καχύποπτη, δεν θα κερδίσεις τίποτα).