ΖΕΥΓΑΡΙΑ

5 σημάδια πως δεν είναι ο ένας και μοναδικός. Το διάβασες το “δεν”

Και κάνεις σχέδια για τα βαθιά σας γεράματα; Για πες; Πώς το σκέφτεσαι; Θέλεις τη δική μου άποψη; Αφού επιμένεις, να τη δώσω. Σε σκέφτομαι στα βαθιά σου γεράματα χωρίς αυτόν. Πέφτεις από τα σύννεφα; Μη μου λες είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλο γιατί τα στοιχεία λένε άλλα. Αν θες να κλείνεις τα αυτιά στα μηνύματα του σύμπαντος που φωνάζει πως δεν είναι ο ένας και μοναδικός και να αντιπροτείνεις το «αγαπιόμασταν Χριστέ μου, αγαπιόμασταν, τα ματόκλαδά μας λιώναν σαν κοιτιόμασταν» τότε το κρίμα στο λαιμό σου. Η ζωή είναι μικρή για να την μοιράζεσαι με κάποιον που δεν ταιριάζετε, σου λέω.

Δεν ξέρεις ποτέ πού βρίσκεται

Δεν είπε κανένας να σου δίνει ραπόρτο για τις κινήσεις του από την ώρα που θα ξυπνήσει μέχρι την ώρα που θα τον γλυκοπάρει εκ νέου αλλά να έχεις μία αίσθηση. Δε γίνεται κάθε φορά που τον παίρνεις τηλέφωνο να είναι με τα παιδιά (και δεν εννοώ τα παιδιά σας). Δύο τα τινά. Ή κάποιο ψέμα πλανάται στο χώρο ή είναι όντως με τους φίλους του σε τέτοια συχνότητα που πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις για το πότε πέρασε τόση ώρα μαζί σου.

Δε σε έχει γνωρίσει σε κανέναν

Και μιας και είπαμε για τα παιδιά. Πόσους από αυτούς έχεις γνωρίσει κατά τη διάρκεια της σχέση σας. Αν τα έχετε λιγότερο από δίμηνο δώσε χρόνο, αν πάλι όχι κάνε κάποιες διερευνητικές ερωτήσεις. Αν δε θέλει να σε γνωρίσει στους πολύ δικούς του ανθρώπους δε βρίσκεσαι στη λίστα με αυτούς.

Αντιπαθεί (όλες) τις φίλες σου

Όλες όμως. Ούτε μία δεν είναι του γούστου του με αποτέλεσμα να σε απομακρύνει από αυτές θεωρώντας πως είναι ακατάλληλες για εκείνον και κατ’ επέκταση και για εσένα. Φύγε βρε χρυσό μου.

Σου κάνει παρατηρήσεις για την εμφάνισή σου

Έτσι όπως είσαι δε σε αγάπησε; Τότε οι παρατηρήσεις είναι κάτι παραπάνω από περιττές. Προσέχεις τη λέξη που χρησιμοποίησα. Είπα παρατήρηση, όχι γνώμη. Τα καλοπροαίρετα σχόλια είναι καλοδεχούμενα. Αν όμως τον ενοχλεί το μήκος της φούστας και το βάθος του ντεκολτέ προτιμότερο είναι να αλλάξετε δρόμους.

Δεν ελέγχει το θυμό του

Κι αν κάνεις ήδη τα στραβά μάτια με την ελπίδα να αλλάξει τότε πρέπει να δράσεις άμεσα. Η δεδομένη κατάσταση θα χειροτερεύει παρά θα βελτιώνεται. Άνθρωποι με τέτοια συμπεριφορά έχουν βίαια ξεσπάσματα και δεν μπορούν να διαχειριστούν τον εκνευρισμό τους. Κάνεις ακόμα σχέδια για τα βαθιά σας γεράματα;