ΣΧΕΣΕΙΣ

6 Περίεργα όσο και αγαπησιάρικα πράγματα που κάνουν τα ζευγάρια

Κάθε ζευγάρι έχει αναμφίβολα δικούς του κώδικες επικοινωνίας. Και είναι αυτές ακριβώς οι κοινές αντιλήψεις και ιδιοσυγκρασίες που κατά πάσα πιθανότητα φέρνουν δύο ανθρώπους κοντά.

Υπάρχουν, όμως, τελικά και κάποιες κοινές κινήσεις, αντιδράσεις κλπ. που χαρακτηρίζουν λίγο έως πολύ πολλά -αν όχι όλα- ζευγάρια τριγύρω.

1) Enjoy the silence

Όχι, δεν πρόκειται για την αγάπη και των δύο στους Depeche Mode (αν και θα μπορούσε). Μερικές φορές, το μεγαλύτερο σημάδι ότι ταιριάζεις με κάποιον είναι αν μπορείτε να μοιραστείτε έστω μια στιγμή απόλυτης ησυχίας, χωρίς να λέτε απολύτως τίποτα.

2) Μιλάτε χωρίς σας καταλαβαίνουν

Πόσο ωραία μπορεί να νιώθεις όταν είσαι σε ένα δημόσιο χώρο με τον σύντροφό σου και δεν μπορεί να καταλάβει κανείς τι λέτε; Όχι γιατί μιλάτε σιγά, αλλά γιατί έχετε έναν εντελώς δικό σας τρόπο επικοινωνίας, χωρίς καν ανθρώπινους ήχους ενίοτε. Τέλειο. Δείξε και σ’ εμάς πώς το κάνετε.

3) Έχετε το δικό σας cover mix playlist

Αγαπάτε να διασκευάζετε ειδικά ο ένας για τον άλλο γνωστές επιτυχίες, προσθέτοντας ιδιαίτερη θεατρικότητα στη διάρκεια της εκτέλεσης του κομματιού.

4) Κρατάτε κρυμμένα μυστικά και ντουκουμέντα

Είτε για να του αποδείξεις ότι ροχαλίζει, είτε για να αποδεχτείς ότι όντως παραμιλάς στον ύπνο σου, έχετε φροντίσει και οι δύο τουλάχιστον μία φορά στη διάρκεια της σχέσης σας να ηχογραφήσετε ο ένας τον άλλο ενώ κοιμάστε.

5) Έχετε φτιάξει τη δική σας γλώσσα επικοινωνίας αλά κορακίστικα

Αυτό συμβαίνει πολύ όταν ο ένας ή και οι δύο της σχέσης είναι γλωσσοπλάστες και εκφράζονται καλύτερα με τις λέξεις που επινοούν οι ίδιοι. Στο τέλος, οι καινούριες αυτές λέξεις γίνονται σήμα κατατεθέν της σχέσης.

6) Ξέρει πόσο συχνά πας “τουαλέτα”;

Ναι. Η πραγματική εξοικείωση θα έρθει όταν θα λέτε μεταξύ σας μέχρι και για τα εντερικά σας θέματα. Όσο περίεργο και αν σου φαίνεται αυτό, να ξέρεις ότι πάμπολλα τα ζευγάρια που έχουν περάσει τη σχέση τους σε άλλο επίπεδο. Σε αυτό ακριβώς, το εντερικό.