WELLNESS

10 λόγοι για να κάνεις σεξ το πρωί

Είσαι από τα κορίτσια που απεχθάνονται το πρωινό σεξ (όπως εγώ) και προτιμούν να γυρίσουν πλευρό μέσα στο ζεστό και χουχουλιάρικο κρεβάτι τους από το να κάνουν αγαπούλες με το αγόρι τους;

Τότε θα πρέπει να μάθεις ότι το πρωινό σεξ όσο κουραστικό και αν σου φαίνεται, κάνει καλό στη υγεία σου. Δέκα λόγοι το αποδεικνύουν περίτρανα.

Σε χαλαρώνει

 

Καταρχάς, αν είσαι αγχωτική το πρωινό σεξ σου υπόσχεται ότι θα σε χαλαρώσει. Τι και αν βρεθείς σε κίνηση; Τι και αν αργήσεις στη δουλειά; Τα επίπεδα του άγχους θα είναι χαμηλά.

Σε ξυπνάει

 

Πολλές έρευνες έχουν δείξει ότι το σεξ βοηθά πολύ στον εγκέφαλο. Αυξάνει το οξυγόνο, τη ροή του αίματος αλλά και την εισροή θρεπτικών συστατικών. Παράλληλα, σου ενεργοποιεί τον εγκέφαλο.

Δίνει μια ευχάριστη νότα στην καθημερινότητά σου

 

Η καθημερινότητα που ζούμε δεν είναι και η πιο εύκολη. Οικονομικά προβλήματα, συναισθηματικά και σωματικά σου απορροφούν την ενέργειά σου. Όταν κάνεις σεξ, λένε, πως και αν σου συμβεί κατά τη διάρκεια της μέρας δε θα σε κάνει να νιώσεις ότι η ζωή είναι άσχημη. Οι οργασμοί ενισχύουν τη διάθεση.

Μειώνονται οι αναστολές σου

 

Μη βγάλεις εξαρχής συμπεράσματα και αρχίζεις να με κακολογείς. Η Wendy Walsh γνωστή για τις συμβουλές πάνω στις σχέσεις, ισχυρίζεται ότι όταν είμαστε μισοκοιμισμένοι τότε λειτουργούμε σαν ελαφρώς μεθυσμένοι. Τουτέστιν, έχεις λιγότερες αναστολές και αφήνεις τα.. ζωώδη ένστικτα να βγουν ευκολότερα στην επιφάνεια.

Είναι πιο άνετο επειδή είστε ήδη στο κρεβάτι

 

Είστε ήδη αγκαλιά, χαλαροί και τα σώματά σας είναι ζεστά. Δεν είναι πιο εύκολο να κάνεις σεξ και άνετο μάλιστα; (Χμ, σαν να έχω αρχίσει να πείθομαι).

Είναι αυθόρμητο

 

Και το αυθόρμητο είναι sexy

Το φως είναι κολακευτικό

 

Καλά τα σκοτάδια αλλά και αυτό το πρωινό φως που μπαίνει από τα παντζούρια είναι όμορφο, όπως και να το κάνουμε.

Σου ανεβάζει τη διάθεση

Βλέπε ενδορφίνες κλπ

 

Είναι λόγος για να ξυπνήσεις λίγο νωρίτερα

 

Σε εμάς τις υπναρούδες απευθύνομαι.

Γιατί όχι;

 

Και στην τελική γιατί να είμαστε μίζερες και να μην το δοκιμάσουμε;

Διάβασε επίσης στο Ladylike

Όλα όσα μάθαμε για το σεξ τη χρονιά που έφυγε

8 λόγοι που το πρωινό σεξ είναι καλύτερο από τον καφέ