ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Αν ακούς πολλά χριστουγεννιάτικα τραγούδια κάνεις κακό στην υγεία σου

Δεν ήθελα να ξεκινήσουμε έτσι το χριστουγεννιάτικο παραλήρημα στο Ladylike. Όχι. Eίχα πρόγραμμα και μια σειρά αφιερωματικών posts με τραγούδια και ταινίες, συνταγές και deco για να γίνει η μετάβαση στις γιορτές όσο πιο ομαλά γίνεται, αλλά διάβασα κάτι σχετικά με τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, που δεν μου άρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ και με έκανε να φωνάξω στην οθόνη μου, ως άλλος Buddy:

Τι με έκανε έξαλλη; Η ψυχολόγος Linda Blair, η οποία μίλησε στο Sky News και επισήμανε ότι το να ακούς σε λούπα το ”Santa Claus is coming to town” μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στον εγκέφαλό σου. Όπως είπε χαρακτηριστικά η Dr. Blair, τα άτομα που εργάζονται σε χώρους που παίζουν συνέχεια χριστουγεννιάτικα τραγούδια, δυσκολεύονται να συγκεντρωθούν στη δουλειά και σπαταλούν περισσότερη ενέργεια από όση χρειάζεται για να κάνουν τη δουλειά τους.

Οk. Αυτό, μπορούμε να το δεχτούμε, γιατί στην τελική οτιδήποτε ακούς σε λούπα μπορεί να γίνει ενοχλητικό και να σε εμποδίζει να αποδώσεις στη δουλειά σου. Αν, λοιπόν, σου αρέσει να ακούς χριστουγεννιάτικα τραγούδια μες στην μέρα, αλλά όχι ενώ δουλεύεις, συνέχισε να το κάνεις, γιατί όπως έχει πει και ο Buddy:

Καλή έναρξη χριστουγεννιάτικου παραληρήματος σας ευχόμαστε με 22 τραγούδια που δεν έχεις ακούσει (μάλλον) ποτέ ξανά!