ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

9 χριστουγεννιάτικα bazaar στην Αθήνα που αξίζει να επισκεφτείς

Τα Χριστούγεννα είναι η πιο αγαπημένη περίοδος (σχεδόν) όλου του κόσμου για πολλούς και διάφορους λόγους, αλλά κυρίως γιατί μας γεμίζει ελπίδα και πιστεύουμε (έστω για λίγο) ότι δεν είναι ΟΛΑ χάλια.

Τα χριστουγεννιάτικα bazaar που γίνονται αυτές τις ημέρες στην Αθήνα αλλά και όλη την Ελλάδα είναι η απόδειξη ότι η πιο μικρή πράξη μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά και να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη ενώ παράλληλα σου δίνουν την ευκαιρία να κάνεις τα χριστουγεννιάτικα ψώνια σου οικονομικά και να χαρίσεις υπέροχα δώρα στους δικούς σου.

Μην ξεχνάς ότι από σήμερα και μέχρι 31 Δεκεμβρίου το Ladylike σου χαρίζει μοναδικά δώρα στο Secret Santa που ετοίμασε για σένα!

Το χριστουγεννιάτικο πανηγύρι της Αγάπης

Μέχρι την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου από τις 09.00 το πρωί μέχρι τις 21.00 το βράδυ θα βρεις το χριστουγεννιάτικο πανηγύρι της Αγάπης στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό Συντάγματος. Εκεί θα βρεις χειροποίητες δημιουργίες των απασχολούμενων στο Κέντρο «Το Εργαστήρι-Λίλιαν Βουδούρη».

XMAS sHOp sHOp sHOp 3

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στο Galaxy bar and restaurant του Hilton από τις 10.00 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί το 3ο XMAS sHOp sHOp sHOp με τη συμμετοχή πολλών ελληνικών brands και εταιρειών που δραστηριοποιούνται ως eshop.

Stray.Gr X-Mas Bazaar

Το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου το Σωματείο Περίθαλψης & Προστασίας Αδέσποτων Ζώων ”Stray.Gr” διοργανώνει το 13ο χριστουγεννιάτικο bazaar στο Thission Lofts (Πειραιώς 123, απέναντι από την τεχνόπολη στο Γκάζι). Οι πόρτες του θα είναι ανοιχτές από τις 10.00 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ και όλα τα έσοδα θα πάνε στη στήριξη του Stray.gr.

Fairtrade χριστουγεννιάτικο bazaar

Tο Σάββατο 10 Δεκεμβρίου η Fair Trade Hellas διοργανώνει το Χριστουγεννιάτικο #Fairtrade Bazaar στο Βυσσινόκηπος cafe-bar στο κέντρο της Αθήνας (Ζωοδόχου Πηγής 27), από τις 10.30 το πρωί έως τις 15.00 το απόγευμα. Εκεί θα βρεις προϊόντα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, λιχουδιές αλλά και στολίδια.

Χριστουγεννιάτικο bazaar Scars.gr

Το 1ο χριστουγεννιάτικο bazaar του Scars.gr θα γίνει στον πρώτο όροφο του Ρομάντσο (Αναξογόρα 3-5) το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου από τις 11.00 το πρωί έως και τις 23.30 το βράδυ. Εκεί θα βρεις, μεταξύ άλλων, t- shirt του σωματείου, φουλάρια, κούπες, χειροποίητα κοσμήματα, γούρια, Χριστουγεννιάτικα είδη και διακοσμητικά σπιτιού.

Oh Christmas TEA PARTY *with friends* at Tintinnabulum!

Tην Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, στις 17.00 το απόγευμα θα γίνει το ΟΗ X-MAS TEA PARTY *with friends στο Tintinnabulum (Βεΐκου 80, Κουκάκι), όπου θα βρεις χειροποίητα πράγματα με έκπτωση 10% ενώ θα έχεις την ευκαιρία να μπεις στην κλήρωση για να κερδίσεις πλούσια δώρα.

Χριστουγεννιάτικο Bazaar Καταφυγίου Ζωγράφου

Το χριστουγεννιάτικο bazaar του Καταφυγίου Ζωγράφου (Ζωοφιλικό σωματείο ΟΔΥΣΣΕΑΣ) που θα γίνει στις 10 & 11 Δεκεμβρίου από τις 11.00 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ στο Αρκαδικό Κέντρο (Εμπεδοκλέους 26, Παγκράτι, πλησίον πλ. Βαρνάβα) είναι μια καλή ευκαιρία να βρεις μικρά δώρα για τους δικούς σου ενώ παράλληλα θα στηρίξεις τη δράση του καταφυγίου.

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι 2016

Τα εκπαιδευτήρια Καίσαρη (Λαμπτρών & Λυσιμάχου, Αθήνα) ανοίγουν τις πόρτες του την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου από τις 18.00 μέχρι τις 20.00 στο κτίριο του Δημοτικού για το χριστουγεννιάτικο παζάρι τους. Εκεί θα βρεις κατασκευές από τα παιδιά, εποχιακά δώρα αλλά λαχειοφόρο αγορά. Τα έσοδα από το παζάρι θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Κέντρου Ζωής

Το Κέντρο Ζωής, διοργανώνει και φέτος χριστουγεννιάτικο Bazaar το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στο ΓΗ Κ44 (Κωνσταντινουπόλεως 44), χάρη στη φιλοξενία της Οργάνωσης Γη. Από τις 10.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα θα μπορέσεις να κάνεις τα ψώνια σου ενώ με την αγορά λαχνών αξίας 2 ευρώ θα μπορέσεις να μπεις στην κλήρωση για πλούσια δώρα, όπως ένα ταξίδι για 2 άτομα στη Ρώμη!