ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Ιδέες για την διακόσμηση γάμου με χαμηλές τιμές

Το Weddingplan.gr σε συνεργασία με το Ladylike.gr σας δίνουν tips και συμβουλές για την ωραιότερη μέρα της ζωής σας.

Είναι λογικό να φαντάζεσαι τη διακόσμηση του γάμου σου «μεγαλειώδη», «βασιλική», «εντυπωσιακή», κάθε νύφη το θέλει αυτό μα δε χρειάζεται να απογοητεύεσαι αν τα οικονομικά σου δεν το επιτρέπουν. Έχεις δεκάδες επιλογές για να στολίσεις το γάμο σου οικονομικά χωρίς να κάνεις κανένα συμβιβασμό στη φινέτσα και την ομορφιά. Διάβασε παρακάτω και θα δεις.

Less is more

Ένας φίνος, λιτός στολισμός χωρίς υπερβολές θα εντυπωσιάσει περισσότερο και θα αποπνέει έναν classy αέρα διακριτικής πολυτέλειας. Διάλεξε όμορφα μπουκέτα λουλουδιών ή ακόμα καλύτερα, τοποθέτησε 3 ή 4 μικρά βάζα σε κάθε τραπέζι με ένα λουλούδι στο κάθε ένα. Ρίξε στη βάση τους λίγη χρυσόσκονη ή μερικά ροδοπέταλα κι ο στολισμός σου είναι έτοιμος. Πίστεψε μας, οι καλεσμένοι σου θα σε ευγνωμονούν γιατί θα έχουν περισσότερο χώρο στο τραπέζι.

Χάρτινα φαναράκια

Είναι πολύ φθηνά και δημιουργούν το πιο εντυπωσιακό εφέ είτε τα ανάψεις είτε όχι. Διατίθενται σε πολλά χρώματα και υλικά και ψάχνοντας στο ίντερνετ μπορείς ακόμη να μάθεις πως θα τα φτιάξεις μόνη σου μειώνοντας το κόστος ακόμη περισσότερο.

Κορδέλες

Μπορείς να αγοράσεις φθηνή κορδέλα και να την κρεμάσεις από την οροφή σαν ουρανό. Κανείς δε θα δει πως δεν είναι ολομέταξη αφού θα βρίσκεται αρκετά μέτρα πάνω από το κεφάλι σας και το εφέ ενός χρωματιστού (ή και ολόλευκου) ουρανού από κορδέλες είναι από μόνο του εντυπωσιακό.

Γλυκίσματα

Γέμισε όμορφα βάζα και δοχεία που μπορείς να βρείς σε εντυπωσιακά χαμηλές τιμές με ζαχαρωτά και γλυκίσματα της επιλογής σου και τοποθέτησε τα στο κέντρο του τραπεζιού. Έτσι θα έχεις και όμορφο στολισμό και θα μειώσεις το κόστος του μπουφέ σου και φυσικά θα έχεις χαρίσει κάτι λαχταριστό στους καλεσμένους σου. Μπορείς ακόμη να συνοδεύσεις τα δοχεία και με μικρά πουγκιά για να πάρουν μαζί τους οι φίλοι σου τα γλυκίσματα.

Η φύση στο πλευρό σου

Ανάλογα με το θέμα του γάμου σου ή την εποχή μπορείς να προσθέσεις όμορφα φυσικά στοιχεία στο στολισμό σου ή να τον βασίσεις εξολοκλήρου σε αυτά. Το φθινόπωρο για παράδειγμα σου δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις αποξηραμένα φύλλα, κορμούς, κουκουνάρια και κάθε τι που μπορείς να βρείς με έναν περίπατο στην εξοχή. Η άνοιξη μπορεί να σε εμπνεύσει να τοποθετήσεις γλάστρες με αρωματικά βότανα (τα λουλούδια δεν επιβάλλονται) και φρούτα. Το καλοκαίρι κοχύλια και άμμο και ο χειμώνας ψεύτικες νιφάδες χιονιού.

 

Διάβασε ακόμα στο Weddingplan.gr:

Νυφικά Katia Delatola – Κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2015

Ιδέες Διακόσμησης για έναν Ρομαντικό Γάμο!

Γαμήλιο ταξίδι στην Αργολίδα