LIFE

We rate dogs: Το twitter account που θα σε κάνει να αγαπήσεις ακόμα περισσότερο τα σκυλιά

Δεν θα βαρεθώ να το λέω ποτέ. Δεν αξίζουμε τα σκυλιά. Είναι τόσο υπέροχα ζώα, έτοιμα να αγαπήσουν ανιδιοτελώς όποιον τους δώσει έστω λίγη προσοχη και είναι στο πλευρό μας όποτε τα χρειαστούμε χωρίς να ζητάνε αντάλλαγμα. Πέφτουν επανειλημμένα θύματα της αρρωστημένης συμπεριφοράς των ανθρώπων και παρ' όλα αυτά εξακολουθούν να μας θεωρούν τους καλύτερους τους φίλους.

*σκουπίζει δάκρυ*

Ναι, είμαι dog person και επίσης είμαι αυτή που ακολουθεί δεκάδες instagram και twitter accounts αφιερωμένα στα σκυλιά- στόχος μου είναι να εξαφανιστούν από το feed μου όλα τα ενοχλητικά, κακιασμένα, αρνητικά posts ατόμων που κοιτάνε μόνο την πάρτη τους, και να πάρουν τη θέση τους βίντεο και gif με κουτάβια και σκύλους που κάνουν ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι.

Και μετά από αυτό το intro, ήρθε η ώρα να σου συστήστω την τελευταία μου ανακάλυψη. Το twittet account που ακούει στο όνομα ”We rate dogs”, στο οποίο στέλνει ο οποιοσδήποτε φωτογραφία του σκύλου του και οι διαχειριστές το βαθμολογούν, πάντα με χιούμορ.

Το καλύτερο πράγμα όμως σε αυτό το λογαριασμό, εκτός από το ότι είναι γεμάτος με φανταστικά σκυλιά που θέλεις να αγκαλιάσεις, είναι ότι σχολιάζει με απίστευτο τρόπο το κάθε ένα σκυλί, ειδικά αν το σκυλί που απεικονίζεται κάνει κάτι περίεργο.

Δες τα tweets που ακολουθούν και θα καταλάβεις!

”Βαθμολογούμε ΜΟΝΟ σκυλιά. Μην μας στέλνετε άλλες φωτογραφίες με χνουδωτούς καρχαρίες που είναι ξεκάθαρα έτοιμοι να επιτεθούν. Σοβαρευτείτε παιδιά… Βαθμολογία 12/10”

”Αυτός είναι ο Harry. Τα αυτιά του ενεργοποιούνται ένα τη φορά, κάτι απίστευτα σπάνιο να πετύχεις. Εδώ βλέπουμε μια τέτοια στιγμή. Βαθμολογία 13/10. Ευλογημένοι όσο δεν πάει”

Αυτός είναι ο Kody. Του αρέσει να παίζει με την μπάλα. Εύχεται να ήταν λίγο πιο ψηλός. Κάνει διπλή ντρίμπλα πολύ συχνά. Βαθμολογία 12/10”

”Πολύ αστείο παιδιά να μας στέλνετε φωτογραφία χωρίς σκύλο μέσα. Ξεκαρδιστικό. Θα βαθμολογήσουμε το χαλί γιατί μας βγάζει θετική ενέργεια. Βαθμολογία 11/10”

”Βαθμολογούμε ΜΟΝΟ σκυλιά. Αυτό είναι αρκετά ξεκάθαρο ότι είναι ένα μικρό, χαλασμένο πολικό αρκουδάκι. Θα το εκτιμούσαμε αν μας στέλνατε μόνο σκυλιά. Σας ευχαριστούμε. Βαθμολογία 12/10”

”Αυτός είναι ο Walter. Δεν θα ξεκινήσει την υδροθεραπεία του χωρίς το αγαπημένο του φουσκωτό. 14/15 Συνέχισε Walter”

Ω θεέ μου, αυτό με τρόμαξε. Βαθμολογούμε μόνο σκυλιά, όχι χαρούμενα φαντάσματα. Σας παρακολούμε να στέλνετε μόνο σκυλιά. Είναι απλό αυτό που ζητάμε. Ευχαριστούμε. Βαθμολογία 13/10”

”Αυτός είναι ο Jamesy. Φιλάει όποιο κουτάβι βρει στη βόλτα του. Βαθμολογία 13/10, τόσο πάθος, τόση τρυφερότητα”