Βρες τα ''7 θαύματα της Neff''

''Έργο τέχνης'' εξωτερικά, συνδυασμός καινοτομιών εσωτερικά: Η νέα γενιά φούρνων της Neff θέτει νέα πρότυπα στην κουζίνα. Με μελετημένη σχεδίαση.

Επιπλέον, με πολυάριθμες λειτουργίες και λεπτομέρειες που διευκολύνουν το μαγείρεμα. Το αποτέλεσμα είναι μια σειρά φούρνων που ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις της μαγειρικής.

Η Neff καλωσορίζει τη νέα γενιά φούρνων με ένα διασκεδαστικό Facebook διαγωνισμό. Βρείτε τα ''7 Θαύματα της Neff'', ανακαλύψτε τα 7 νέα χαρακτηριστικά των νέων φούρνων μέσα από έναν ευχάριστο και έξυπνο τρόπο και κερδίστε πλούσια δώρα.

Για να συμμετάσχετε, επισκεφτείτε τη σελίδα www.facebook.com/NeffLoveCooking και απαντήστε σωστά σε 7 ερωτήσεις, εμπνευσμένες από τα 7 χαρακτηριστικά των φούρνων Neff.

Τα δώρα του διαγωνισμού

3 νικητές θα κερδίσουν από ένα φούρνο της νέας σειράς NEFF

Συγκεκριμένα, o πρώτος νικητής κερδίζει το μοντέλο φούρνου Neff B48FT64N0 αξίας 2.200€, o δεύτερος νικητής κερδίζει το μοντέλο φούρνου Neff B27CR22N0 αξίας 1.100€  και o τρίτος νικητής κερδίζει το μοντέλο φούρνου Neff B17CR22N0 αξίας 920€

3 νικητές θα κερδίσουν από μια πέτρα ψησίματος NEFF

10 νικητές θα κερδίσουν από μία συμμετοχή σε ένα private session μαγειρικής με τον chef Βαγγέλη Δρίσκα στην ειδικά εξοπλισμένη αίθουσα Live Cooking  της BSH, την Τέταρτη 15/07

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Κυριακή 21/06.

Εσύ, προλαβαίνεις να ανακαλύψεις τα ''7 Θαύματα της Neff'';

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

Clinique Beautylike

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ