VIRAL

Το μήνυμα γενεθλίων αυτής της γυναίκας θα σε κάνει να βουρκώσεις

Η Bailey Sellers έγινε viral πριν από λίγες μέρες και όχι άδικα, αφού η ιστορία της μοιάζει με σενάριο ταινίας του Hollywood.

Η 21χρονη γυναίκα από το Tennessee, έχασε τον πατέρα της από καρκίνο όταν ήταν μικρή. Αυτό δεν τον εμπόδισε όμως να γιορτάζει τα γενέθλια της κόρης του κάθε χρόνο.

 

“Ο μπαμπάς μου πέθανε όταν ήμουν 16 και πριν φύγει από τη ζωή προπλήρωσε λουλούδια, ώστε να μου έρχεται κάθε χρόνο ένα μπουκέτο στα γενέθλιά μου. Αυτά είναι τα λουλούδια των 21ων γενεθλίων μου και τα τελευταία. Μου λείπεις πολύ μπαμπά”.

Ο πατέρας της στο τελευταίο γράμμα που της έστειλε, γράφει: “Bailey, αυτό είναι το τελευταίο μου γράμμα αγάπης σε σένα μέχρι να ξαναβρεθούμε. Δε θέλω να κλάψεις άλλο για μένα μωρό μου γιατί είμαι σε ένα καλύτερο μέρος. Είσαι και θα είσαι το πιο πολύτιμο κόσμημα που είχα ποτέ. Είναι τα 21α σου γενέθλια και θέλω να σέβεσαι πάντα τη μαμά σου και να είσαι ο εαυτός σου. Να είσαι χαρούμενη και να ζεις τη ζωή σου στο έπακρον. Θα είμαι για πάντα μαζί σου σε κάθε μεγάλη σου στιγμή. Απλά κοίτα γύρω σου και θα είμαι εκεί. Σε αγαπώ και χρόνια σου πολλά. Ο μπαμπάς σου”.