VIRAL

Εταιρεία ρούχων ανεβάζει αρετουσάριστες φωτογραφίες μοντέλων με ραγάδες

Όταν το 90% των γυναικών εμφανίζουν κάποια στιγμή στη ζωή τους ραγάδες στο κορμί τους, είναι τουλάχιστον υποκριτικό από τις εταιρείες (εσω)ρούχων να αφαιρούν αυτές και άλλες ατέλειες από τα σώματα των μοντέλων τους.

Στο δρόμο αυτό κινήθηκε και η Missguided, η οποία ανέβασε στα social media εικόνες γυναικών που ποζάρουν με τα νέα εσώρουχα της εταιρείας, στις οποίες μπορείς να διακρίνεις ξεκάθαρα τις ραγάδες.

 

Θα ήθελα να μάθουν όλοι ότι οι ραγάδες που φαίνονται στις εικόνες μου στη Missguided είναι αληθινές. Πιστεύω πως είναι πολύ θετικό που η εταιρεία δεν τις αφαιρεί με photoshop – είναι σημαντικό να δείξουμε στις νέες γυναίκες ότι δεν χρειάζεται να παλεύεις για την τελειότητα, είναι εντάξει να έχεις ραγάδες – δεν υπάρχει τίποτα κακό σ’ αυτές, όλες τις έχουμε και δε θα έπρεπε να τις καλύπτουμε“, λέει το μοντέλο το οποίο πόζαρε για την εταιρεία.

 

 

Ο κόσμος στην αρχή ήταν δύσπιστος, αφού παρατήρησε μετά από μεγέθυνση των εικόνων, μερικά περίεργα σημάδια στις περιφέρειες των μοντέλων που έδειχναν ότι έχουν υποστεί photoshop. Έτσι το twitter ξέσπασε, λέγοντας πως η εταιρεία επεξεργάζεται τις φωτογραφίες προκειμένου να προσθέσει τις ραγάδες στα μοντέλα της.

Η Missguided όμως είχε έτοιμη την απάντηση, ανεβάζοντας στα stories της στο instagram, ότι το μόνο στο οποίο έκαναν photoshop, ήταν τα αληθινά εσώρουχα των κοριτσιών, τα οποία φορούσαν μέσα από αυτά του brand.