VIRAL

Αυτός ο μπαμπάς έκανε το πιο τρελό πράγμα στο γάμο της κόρης του

Οι γάμοι στην Ελλάδα μπορεί να είναι πολύ βαρετοί και αρκετά κουραστικοί, κυρίως γιατί περιλαμβάνουν παραδοσιακές μουσικές και συνήθως το ζευγάρι πιέζεται φοβερά να ακολουθήσει τα θέλω και πιστεύω των οικογενειών του.

Καταλαβαίνεις λοιπόν γιατί μου έκανε φοβερή εντύπωση το βίντεο που είδα από το γάμο της Mikayla, στο οποίο την βλέπουμε να χορεύει ένα επικό mashup ποπ τραγουδιών με τον μπαμπά της αντί του κλασσικού βαλς  στο τραπέζι του γάμου.

Όπως διαβάζουμε και στην περιγραφή του βίντεο, το μήνυμα που θέλει να περάσει ο μπαμπάς της είναι ”Μην αφήνεις να πάει χαμένη η οποιαδήποτε ευκαιρία να χορέψεις με την κόρη σου. Αυτός ο χορός ήταν η ευκαιρία μου να περιποιηθεί την κόρη του όπως της αξίζει- σαν μια πριγκίπισσα”.

Σύμφωνα με τη συνέντευξη της Mikayla στο ABC News ο μπαμπάς της δεν έχει χορέψει ποτέ ξανά, ενώ εκείνη χορεύει σε όλη της τη ζωή. ”Ετοιμάσαμε τη χορογραφία μια εβδομάδα πριν το γάμο. Είμαι η μεγαλύτερη από τα παιδιά και το μοναδικό κορίτσι στην οικογένεια, οπότε ήταν η μοναδική ευκαιρία του μπαμπά μου να κάνει κάτι τέτοιο. Το έλεγε για χρόνια και τελικά με έπεισε” είπε χαρακτηριστικά.

Πάτησε play στο βίντεο που ακολουθεί και ετοιμάσου για μια όμορφη, συγκινητική και αστεία στιγμή μεταξύ αυτών των δύο ανθρώπων που ξεχειλίζει αγάπη.