LIFE

Το κινητό μου βγάζει καλύτερες selfies από το δικό σου

Οι επιλογές στα smartphones είναι άπειρες, το γνωρίζουμε. Δεν είναι όμως όλα τα smartphones το ίδιο, ούτε σου δίνουν τις δυνατότητες που εσύ χρειάζεσαι. Πριν λοιπόν επιτρέψεις στον εαυτό σου να κάνει την επόμενη παρορμητική αγορά, διάβασε τον παρακάτω οδηγό και βρες μόνη σου πώς θα επιλέξεις το smartphone που θα σε συντροφεύει, θα σε φωτογραφίζει, αλλά και θα ανεβάσει τις φωτογραφίες σου στα social media.

Διάλεξε ένα αξιόπιστο brand

Ένα brand με ισχυρή παγκόσμια παρουσία και σταθερά ανοδική πορεία άλλωστε, προσδίδει αξία στη συσκευή μας. Επιπρόσθετα, οφείλει να εγγυάται για την ποιότητα κατασκευής του smartphone αλλά και τη συχνή κυκλοφορία αναβαθμίσεων για το λογισμικό του. Παράλληλα το αξιόπιστο brand θα μας παρέχει, μέσω ενός εξουσιοδοτημένου service με έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, το οποίο θα φροντίσει για την επισκευή της συσκευής μας με γνήσια ανταλλακτικά στον μικρότερο δυνατό χρόνο χωρίς περιττές χρεώσεις. Ένα τέτοιο brand είναι η Huawei: Πρόκειται για έναν αξιόπιστο κατασκευαστής smartphones με παγκόσμια αναγνώριση που προσφέρει στον καταναλωτή όλα όσα αποζητά εκείνος από τη συσκευή του. Με παρουσία σε 170 χώρες και ταχύτατους ρυθμούς ανάπτυξης την τελευταία πενταετία, έχει συνεργαστεί με κορυφαία brand names (Leica, Pantone Color Institute, Porsche Design) για τη δημιουργία βραβευμένων συσκευών.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Μπορεί να μην χρειάζεται να τα κατανοήσεις πλήρως, είναι όμως αυτά που θα επιτρέψουν στον κινητό σου να μην ξεμένει διαρκώς από μπαταρία και η μνήμη σου να μην γεμίσει κάθε λίγο και λιγάκι. Τα smartphones της Huawei, ξεκινώντας από τα νέα Y6 2017 και Y7, το NovaSmart και βέβαια τα κορυφαία P10, και P10 Plus, βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας, διαθέτοντας όλα εκείνα τα τεχνικά χαρακτηριστικά που τους επιτρέπουν να ανταποκριθούν με επιτυχία στις ανάγκες ακόμα και των απαιτητικότερων χρηστών. Καινοτόμες τεχνολογίες όπως η υπερταχεία φόρτιση και ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος νέας γενιάς, πλαισιώνουν ιδανικά τους πολυπύρηνους επεξεργαστές, την άπλετη μνήμη RAM, τους μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους και βέβαια τις οθόνες με τις HD&FHD αναλύσεις και την άψογη απόκριση.

Κάμερα τελευταίας τεχνολογίας

Η κάμερα του smartphone μας έχει αντικαταστήσει την ψηφιακή μηχανή που κάποτε συνηθίζαμε να παίρνουμε μαζί. Η Huawei αναγνωρίζει την ιδιαίτερη αξία που έχει για όλους η λήψη φωτογραφιών και βίντεο υψηλής ποιότητας ανεξαρτήτως συνθηκών. Ως εκ τούτου, οι συσκευές της είναι εξοπλισμένες με εξελιγμένες τεχνολογικά κάμερες, για λήψεις με ζωντανά χρώματα, σωστές σκιάσεις και λεπτομερή απεικόνιση των χαρακτηριστικών του ανθρώπινου προσώπου. Η συνεργασία της με τη Leica, ένα από τα ιστορικότερα brands στον χώρο της φωτογραφίας παγκοσμίως «απογείωσε» τις επιδόσεις των καμερών των smartphones της, με τα P10 και P10 Plus να αποτελούν τα εντυπωσιακότερα παραδείγματα.

 

Προηγμένες λειτουργίες φωτογράφισης

Ειδικότερα το ολοκαίνουργιο Huawei P10 είναι ένα σύμβολο τεχνολογικής τελειότητας. Το νέο premium smartphone της Huawei αποδεικνύει ότι η φωτογραφία μέσω κινητού τηλεφώνου πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην επαγγελματική ποιότητα, η οποία μέχρι σήμερα μπορούσε να επιτευχθεί μόνο με ακριβές φωτογραφικές μηχανές DSLR. Πορτρέτα, ασπρόμαυρες φωτογραφίες, αλλά και selfies, καθώς για πρώτη φορά ένα Huawei smartphone διαθέτει μια μπροστινή κάμερα που έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με τη Leica. Ο νέος αισθητήρας των 8 Megapixel εγγυάται ότι δύο φορές περισσότερο φως δημιουργεί πιο ζωντανές και καθαρές φωτογραφίες τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα. Όταν μια ομάδα φίλων εμφανίζεται μπροστά από την μπροστινή κάμερα, το P10 αλλάζει αυτόματα σε λειτουργία ευρυγώνιας λήψης. Έτσι, η selfie γίνεται μία επιτυχημένη groufie ή ομαδική selfie. Παράλληλα, τα νεότερα Huawei smartphones σου συστήνουν τη ζωγραφική με φως: Πρόκειται για 4 λειτουργίες που επιτρέπουν την καλλιτεχνική καταγραφή από τα ίχνη που αφήνουν τα φώτα των αυτοκινήτων τη νύχτα (Car light trails), το γκράφιτι στον αέρα (Light graffiti), όταν κρατώντας για παράδειγμα ένα κερί ζωγραφίζουμε με το φως, τη λήψη πραγματικά ξεχωριστών φωτογραφιών ρεόντων υδάτων (Silky water) ή εντυπωσιακά πλάνα από την κίνηση των αστεριών (Star track).

Προσεγμένο design

Το smartphone δεν είναι πλέον μία απλή συσκευή, ένα gadget. Αποτελεί κάτι πολύ περισσότερο, ένα πραγματικό status symbol. Ο σχεδιασμός του λοιπόν, θα πρέπει να είναι εντυπωσιακός και μοντέρνος, χωρίς όμως να επηρεάζει αρνητικά την εργονομία και την άνεση κατά τη χρήση. Ποιοτικά υλικά κατασκευής με την κατάλληλη επεξεργασία, μπορούν να χαρίσουν μοναδικά αποτελέσματα και συσκευές με την απαραίτητη στιβαρότητα στην κατασκευή τους. Το κομψό design συναντά τα ανθεκτικά υλικά σε στιβαρές συσκευές που αντέχουν στα δύσκολα. Ειδικά για τα P10 καιP10 Plus, η Huawei συνεργάστηκε στενά με την Pantone Color Institute, ηγέτιδα παγκοσμίως στον χώρο του χρώματος, που είχε σαν αποτέλεσμα πρωτότυπες χρωματικές αποχρώσεις και θεαματικά σχέδια που μαγεύουν.

 

Όλα αυτά μπορείς να τα ανακαλύψεις και μόνη σου σε μία πρωτοποριακής καμπάνιας με διάρκεια από (26 Σεπτεμβρίου έως 31 Οκτωβρίου) η οποία έχει στόχο την εξοικείωση των καταναλωτών με τη χρήση των κορυφαίων τεχνολογικών λύσεων της Huawei για τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο. Πρόκειται για το “The Smartphone Festival by Huawei” που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων διαγωνισμό φωτογραφίας μέσω των social media, workshops τεχνολογίας και σεμινάρια φωτογραφίας σε νικητές που θα προκύψουν από online διαγωνισμούς. Η Huawei θα υποστηρίξει κάθε ενέργεια παρέχοντας στους συμμετέχοντες κορυφαίες συσκευές όπως τα P10, P10 Plus, P10 lite, P9 lite 2017 και Y6 2017.