TIPS

Να πώς δημιουργούνται αυτές οι τρύπες χαμηλά στις μπλούζες σου

Όλοι κάποια στιγμή έχουμε κοιτάξει με απορία μια χ, ψ μπλούζα μας και έχουμε αναρωτηθεί ''Πώς στο καλό απέκτησε αυτές τις τρυπίτσες, αφού είναι καινούρια''.

Η συνέχεια γνωστή- η μπλούζα μπαίνει στο βάθος της ντουλάπας ή την δίνουμε στην μαμά μας για να την ράψει και όταν δούμε ότι δεν σώζεται, αγοράζουμε μια καινούρια, η οποία ενδέχεται να πάθει το ίδιο πράγμα.

Τι φταίει όμως και πώς μπορείς να σώσεις τα t-shirts σου; Αρχικά πρέπει να σιγουρευτείς ότι οι τρύπες είναι χαμηλά στο μπροστινό μέρος της μπλούζας και ότι δεν έχουν όλα σου τα ρούχα το ίδιο θέμα- γιατί τότε έχεις άλλο πρόβλημα που λέγεται σκόρος. Αν, λοιπόν, εντοπίσεις το πρόβλημα στο ίδιο σημείο των t-shirts τότε συμβαίνει το εξής απλό πράγμα.

Το ύφασμα έρχεται σε επαφή με τη ζώνη σου, με το τζιν, με ό,τι τέλος πάντων ακουμπάς μες στην μέρα και η τριβή που προκαλείται σπάει τις ίνες με αποτέλεσμα να σκίζεται πιο εύκολα. Για να σώσεις τα μπλουζάκια σου θα πρέπει αρχικά να προτιμάς καλής ποιότητας υφάσματα και στη συνέχεια να προσέχεις να μην τεντώνει το ύφασμα ή να τρίβεται πάνω στη ζώνη σου.