LIFE

Σώσε κι εσύ ένα ροζ φλαμίνγκο, μπορείς

Δεν έχει καμία απολύτως σημασία σε ποια πλευρά στέκεσαι σε αυτή τη μάχη.

Είσαι από εκείνες που έχουν ανεβάσει φωτογραφία στα social αγκαλιά με ένα ροζ φλαμίνγκο ή είσαι από τις άλλες, εκείνες που δεν αντέχουν να βλέπουν πια φωτογραφίες με αυτά τα φουσκωτά ροζ πράγματα; Όποια και να ‘σαι, οφείλεις στον εαυτό σου και την ανθρωπότητα να σώσεις ένα ροζ φλαμίνγκο από τις κακουχίες και τον εξευτελισμό.

Δες πολύ γρήγορα τι εννοούμε:

 

Σε συγχωρούμε αν έχεις υποπέσει και εσύ σε βάναυση κακοποίηση των ροζ φουσκωτών φλαμίνγκο. Αρκεί να στηρίξεις κι εσύ την καμπάνια του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου και να ευαισθητοποιήσεις κι εσύ με την σειρά σου τις δικές σου φίλες και τους δικούς σου φίλους να μάθουν περισσότερα για αυτά τα υπέροχα – και πραγματικότατα – πτηνά τα οποία μπορείς να συναντήσεις με μια απλή επίσκεψη στο Πάρκο.

Πώς;

Ανέβασε μία φωτογραφία με το επόμενο φουσκωτό ροζ φλαμίνγκο που θα συναντήσεις εκεί έξω αυτό το καλοκαίρι, βάλε το hashtag #saveaflamingo και βοήθησε κι εσύ ώστε ο κόσμος να ενδιαφερθεί πραγματικά όχι μόνο για τις φουσκωτές εκδοχές των ροζ φλαμίνγκο αλλά για εκείνα που με σάρκα και οστά σε περιμένουν να τα αγαπήσεις στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.

 

Δώσε πίσω στην κοινότητα των ροζ φλαμίνγκο τα like που σου χάρισαν μέχρι τώρα.

#saveaflamingo