ΠΡΩΗΝ

10 στιγμές που δεν πρέπει να πεις την αλήθεια

Το να λες την αλήθεια είναι αρετή αλλά δίκοπο μαχαίρι. Μάθε πότε θα ήταν καλό να την αποφύγεις τόσο για το δικό σου καλό, όσο και για των άλλων.

1. Ότι η φίλη σου απατά τον σύντροφό της

Πρόκειται για κάτι που σου εμπιστεύτηκε η φίλη σου επειδή σε θεωρεί δικό της άνθρωπο. Παράλληλα, θες να μπεις ανάμεσα σε ένα ζευγάρι; Δε νομίζω. Είναι δικό της θέμα κι εσύ δεν πρέπει να ανακατευτείς.

2. Ο κολλητός του είναι κούκλος

Πιστεύεις ότι θα χαρεί ο αγαπημένος σου αν του πεις ότι ο κολλητός του φίλος είναι ωραίος και sexy; Το πιο πιθανό είναι να του μπουν υποψίες ότι κάτι ίσως τρέξει στο μέλλον ανάμεσά σας και να είναι καχύποπτος απέναντί σου. Οπότε, απόφυγέ το (ακόμα και αν είναι ο Σάκης Ρουβάς).

3. Το καλύτερο σεξ ήταν με τον πρώην σου

Μπορεί να ήταν παλιοχαρακτήρας, να σου συμπεριφερόταν με τον χειρότερο τρόπο ωστόσο το σεξ μαζί του ήταν κλάσεις καλύτερο από το σημερινό που έχεις. Δεκτό, αλλά μην το πεις στον νυν σύντροφό σου γιατί το μόνο σίγουρο είναι πως θα πέσει κατά πολύ η απόδοσή του. Κι όχι άδικα, για μπες λίγο στη θέση του.

4. Δεν αντέχεις την οικογένειά του

Το να του πεις ότι δεν συμπαθείς τους γονείς του και δε θες να τους ξαναδείς στα μάτια σου, μόνο κακό θα κάνει στη σχέση σας.

5. Έχεις σχέση με κάποιον συνάδελφό σου

Μπορεί να είσαι φουλ ερωτευμένη με τον συνάδελφό σου και να είναι ο άνδρας της ζωής σου, αλλά μη βγεις να το βροντοφωνάξεις ή να το ψιθυρίσεις στις συναδέλφους σου. Δε νομίζω να θες να γίνεις το hot θέμα στα κουτσομπολιά της εταιρίας.

6. Ψάχνεις για δουλειά

Το να ψάχνεις για δουλειά είναι κάτι που θα μοιραστείς με τις φίλες σου και όχι με το αφεντικό σου.

7. Λεπτομέρειες για τη σεξουαλική σου ζωή

Not their business, όπως λένε και στη μακρινή Αμερική.

8. Ότι δεν σου αρέσουν τα παιδιά

Άποψή σου και σεβαστή το να μην σου αρέσουν τα παιδιά. Γνωρίζεις καλά, όμως, ότι μια τέτοια δήλωσει προκαλεί αντιδράσεις γιατί πάει αντίθετα στα στερεότυπα. Θέλεις να υποστείς κύρηγμα; Αν όχι, απλά μην μιλήσεις.

9. Έκανες κάτι παράνομο

Το να κάνεις κάτι παράνομο και το λες δεξιά και αριστερά δε σε κάνει ανώτερο ον αλλά μπορεί να σε οδηγήσει (στη χειρότερα) σε φυλάκιση ή να σου κοστίσει δουλειές λόγω κακής φήμης.

10. Πως είσαι τεμπέλα

Αν είσαι τεμπέλα φρόντισε να βελτιωθείς για το δικό σου (και μόνο) καλό. Αλλιώς, μην το διαδίδεις διαφορετικά δε θα σε εμπιστευτεί κανείς για δουλειά.