ΥΠΝΟΣ

Τα 8 πιο συνηθισμένα όνειρα που βλέπεις και τι σημαίνουν στην πραγματικότητα

Κατά μέσο όρο, ο άνθρωπος περνά 6 χρόνια της ζωής του βλέποντας όνειρα. Ένα ποσοστό, βλέπει ωστόσο επαναλαμβανόμενα όνειρα, κάτι που λογικά θα έχει συμβεί και σ' εσένα κάποια στιγμή.

Τι σημαίνει όμως τελικά όταν βλέπεις συχνά όνειρα όπως ότι πετάς ή ότι σε κυνηγάνε ή ότι εμφανίζεσαι οπουδήποτε γυμνή; Δες αυτή τη λίστα με τα 8 πιο συνηθισμένα όνειρα που μπορεί να βλέπεις και μάθε επιτέλους την πραγματική τους σημασία.

1) Είσαι γυμνή

Η γύμνια αντιπροσωπεύει την ευπάθεια, υποδηλώνει ότι αυτή την περίοδο στη ζωή σου είσαι περισσότερο ευάλωτη. Είναι πιθανό να βλέπεις συχνά ότι είσαι γυμνή σε στιγμές μεγάλων αλλαγών στη ζωή σου, όπως νέο εργασιακό περιβάλλον ή συγκατοίκησης με τον σύντροφό σου.

2) Σε κυνηγάνε/καταδιώκουν

Πολύ πιθανό στην πραγματική ζωή να αποφεύγεις να ασχοληθείς με κάτι που θα έπρεπε και έτσι έχεις άγχος το οποίο εμφανίζεται στο όνειρό σου ως κυηγητό ή καταδίωξη.

3) Πέφτεις

Υπάρχουν δύο τινά: νιώθεις εκτός ελέγχου ή συγκλονισμένη από κάτι είτε είσαι πάρα πολύ δεμένη σε κάτι από το οποίο ουσιαστικά θα πρέπει να αποκολληθείς.

4) Πετάς

Τα αντίθετα από το “πέφτεις”. Νιώθεις ελεύθερη και απαλλαγμένη από δεσμά. Όλα πάνε όπως τα επιθυμείς, εύγε.

5) Είσαι καταμεσής ενός ωκεανού ή μιας θάλασσας

Το νερό είθισται να αντιπροσωπεύει τα συναισθήματά σου, οπότε εξαρτάται τι όψη έχει το νερό. Αν είναι καθαρό, τότε διαχειρίζεσαι σωστά τα συναισθήματά σου. Το σκοτεινό και θολό νερό, ωστόσο, υποδεικνύει μια αδυναμία διαχείρισης των συναισθημάτων σου.

6) Έχεις καθυστερήσει σε σημαντικό ραντεβού

Αν βλέπεις συχνά κάτι τέτοιο, μάλλον έχεις πάρα πολλά στο κεφάλι σου και κάθε μέρα κάνεις ταχυδακτυλουργικά προκειμένου να τα προλάβεις όλα. Απλώς προσπάθησε να μειώσεις λίγο τους ρυθμούς σου και να ηρεμήσεις.

7) Πέφτουν τα δόντια σου

Τα δόντια συμβολίζουν την αυτοπεποίθησή σου οπότε αν πέφτουν, μάλλον κάτι σε κάνει να αμφιβάλεις για τον εαυτό σου.

8) Βγαίνεις με κάποιον διάσημο

Αυτό είναι αντιπροσωπευτικό του χαρακτήρα σου και σημαίνει είτε ότι οι ιδέες σου προσομοιάζουν στου διάσημου που βλέπεις είτε θες να γίνεις ακριβώς σαν κι εκείνον/εκείνη.