LIFE

Παγκόσμια περιστατικά που μας “ψάρωσαν”

Δεν έχεις πιάσει λίγες φορές τον εαυτό σου να διαβάζει ξανά και ξανά την ίδια πρόταση για να μπορέσει να συλλάβει το μέγεθος των λέξεων που συνθέτουν το νόημα. Και δεν αναφέρομαι στο Φάν(νν)η και την αλλοτρίωση που δεν έπρεπε να την ξεστομίσει η γιατρός Λίτσα στους Δύο Ξένους αλλά σε περιστατικά που δύσκολα μπορείς να πιστέψεις επομένως η δεύτερη ανάγνωση καθίσταται απαραίτητη. Από τραπεζικούς λογαριασμούς με μπόλικα μηδενικά συνοδευτικό μέχρι ρεκόρ που μπήκαν στο βιβλίο Γκίνες και σε άφησαν να σκέφτεσαι «τι έγινε ρε παιδιά;»

Η νέα διαφήμιση της ΕΨΑ ήταν η κατάλληλη αφορμή για να θυμηθούμε όσα μας (ΕΨΑ)ρώσαν τον τελευταίο καιρό. Και δεν είναι λίγα. Η υπερπληροφόρηση σε κάνει να ξεχνάς αλλά μόλις τα διαβάσεις θα θυμηθείς πόσο είχες εκπλαγεί. «Πώς είναι δυνατόν;» είπες τότε και μπορείς να το επαναλάβεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Όπως όταν «λιώνει» το κορμί και πίνεις μία γενναία γουλιά από το Iced Drink με Τσάι της ΕΨΑ με στέβια. Πώς είναι δυνατόν να μην είχες ανοίξει το ψυγείο νωρίτερα; Η ΕΨΑ από το 1924 συνεχίζει αδιάκοπα και με μεγάλη επιτυχία την πορεία της στην ελληνική αγορά με γνώμονα την ποιότητα και την καινοτομία. Η μυστική συνταγή του Γερμανού χημικού μηχανικού Otto που δημιούργησε τη λεμονάδα είναι ακόμα ικανή να ηδονήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Ψαρώνεις ή δεν (ΕΨΑ)ρώνεις;

 

Το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του Instagram

 

Την λένε Danielle Bernstein και ο λογαρισμός της στο Instagram φτάνει τα 2 εκατομμύρια ακολούθους. Η Danielle ξεκίνησε το ”We Wore What” ως blog το οποίο και μετέφερε στο Instagram. Πρόκειται για ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα στο συγκεκριμένο social medium και κάθε της post κοστίζει περίπου 15 χιλιάδες δολάρια. Και ο αέρας που αναπνέει χρεώνεται για αυτό ας βιαστούμε.

Kim Kardashian, όπως λέμε Μίδας

A post shared by KKW FRAGRANCE (@kkwfragrance) on

 

Ό,τι πιάνει γίνεται χρυσός και δεν είναι ο Μίδας αλλά η Kim Kardashian. Η καινούρια της σειρά με αρώματα, κυκλοφόρησε και βγήκε sold out μέσα σε έξι μέρες, πριν καν οι fans της είχαν καλά καλά την ευκαιρία να μυρίσουν τα διαφορετικά αρώματα. Πρόκειται για 300.000 μπουκαλάκια, τα οποία κόστιζαν 35 δολάρια τα 30ml, και 60 δολάρια τα 75ml. Συνολικά, έβγαλε περίπου 14 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το People. Έξι μέρες. Σημειώνεις;

Είναι πολλά τα λεφτά Kylie Jenner

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

Και να μείνουμε στην οικογένεια (κατά το ήμισυ) και να μιλήσουμε για την Kylie Jenner η οποία τρέχει 100άρι και της περνάει όλες. Η 21χρονη Kylie –της οποίας η σειρά καλλυντικών ”Kylie Cosmetics” έχει κάνει θραύση- κατάφερε μέσα σε τρία χρόνια να έχει περιουσία 900 εκατομμύρια δολάρια, τη στιγμή που η μεγαλύτερη αδερφή της, Kim μετράει «μόλις» 350 εκατομμύρια δολάρια. Η Kylie μπαίνει στη λίστα του Forbes και γίνεται η πιο νεαρή, αυτοδημιούργητη ΔΙΣεκατομμυριούχος στην ιστορία, όχι γυναίκα, αλλά άνθρωπος, αφού είναι ηλικιακά μικρότερη και ακόμα πιο πλούσια από τον πιο διάσημο προκάτοχό της, Mark Zuckerberg.

Ο πιο ψηλός παίκτης του Mundial

#worldcup2018 #croatia #beproud #training #workhardplayharder #iznadsvihhrvatska

A post shared by Lovre Kalinić (@lovre_kalinic91) on

 

Και επειδή το φετινό καλοκαίρι κύλησε σε ρυθμούς Mundial επηρεαστήκαμε όσο να ‘ναι και ψάξαμε λίγα παραπάνω στοιχεία για τους παίκτες. Έγινε λίστα με τους πιο σέξι, για να μιλάμε με αποδείξεις. Αχ, Roman Bürki να είσαι καλά να σε βλέπουμε. Πέρα από τα πολύ αγόρια υπήρξαν κι άλλες παράμετροι που εξετάστηκαν. Όπως; Ξέρεις ποιος ήταν ο πιο ψηλός που πάτησε γρασίδι; Lovre Kalinic με το όνομα και μπόι 2.01. Ο παίκτης της Εθνικής Κροατίας κοιτά τους περισσότερους αφ’ υψηλού.

Το θερμόμετρο στους 63 βαθμούς Κελσίου

 

Η Danakil Depression στην Αιθιοπία είναι ένα από τα πιο καυτά, ξηρά και χαμηλότερα μέρη του πλανήτη. Η μέση θερμοκρασία στη Danakil Depression αγγίζει τους 34,4 βαθμούς Κελσίου όλο τον χρόνο (η μέση θερμοκρασία της Γης είναι στους 15 βαθμούς Κελσίου), με τις εξάρσεις υπερβολικής ζέστης να είναι σύνηθες φαινόμενο. Η μέγιστη θερμοκρασία που έχει καταγραφεί στην περιοχή είναι 63 βαθμοί Κελσίου.

Η μεγαλύτερη βουτιά με μία ανάσα

 

«Σε μιαν ανάσα τόσα χρόνια τα χωράω τα φιλιά σου κι όσες γράψαν μουσικές, σε μιαν ανάσα. Σε μιαν ανάσα, ότι έγινα σε σένα το χρωστάω στο χρωστάω κι ο δειλός δεν το ξεστόμισα ποτέ» τραγουδάει ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Carlos Coste από τη Βενεζουέλα κάνει βουτιά. Στόχος του να καταρρίψει το δικό του προηγούμενο ρεκόρ μεγαλύτερης βουτιάς με μια ανάσα. Και το καταφέρνει. 177 μέτρα με μία ανάσα.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP