HOUSE TWENTY FOUR

Όμορφες αναμνήσεις από το γιορτινό μας party στο #housetwentyfour

Δεν ξέρω πώς να αρχίσω αυτό το κείμενο, χωρίς να γίνω cheesy και χωρίς να αναφέρω ούτε μια κλισέ ατάκα- πώς αλλιώς όμως να περιγράψεις τις στιγμές που περνάς με δικούς σου ανθρώπους, τη δεύτερη οικογένειά σου, που αποτελεί μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητάς σου;

Αν μου ζητούσαν να περιγράψω την 24MEDIA με μία λέξη αυτή που θα χρησιμοποιούσα, χωρίς καμία αμφιβολία, είναι η λέξη ‘οικογένεια’. Όχι μόνο γιατί γνωριζόμαστε τόσο καλά μεταξύ μας, αλλά γιατί αρκετοί από εμάς, εκτός από φανταστικούς συνεργάτες, έχουμε αποκτήσει και πολύ καλούς φίλους. Όταν, λοιπόν, ήρθε η πρόσκληση στο mail μας για το χριστουγεννιάτικο πάρτι που θα γινόταν στο νεοαποκτηθέν σπίτι της 24MEDIA για να στολίσουμε το δέντρο και να γιορτάσουμε άλλη μια πετυχημένη χρονιά, μοιράζοντας ευχές και χαμόγελα, δεν γινόταν να λείψουμε.

Πρώτη στάση του πάρτι ήταν ο τοίχος των ευχών, όπου αφήσαμε τις ευχές μας για την καινούρια χρονιά· εδώ, βλέπουμε τη δικιά μας Μαριλέλλα (το Μαριλελλάκι, την Λέλα, την Λου μας, τον άνθρωπο που φτερνίζεται κάθε φορά με διαφορετικό τρόπο) να αφήνει ξεκάθαρα μηνύματα sexiness και να μας ζητάει να είμαστε καυτοί την καινούρια χρονιά.

(Πώς να της αρνηθείς;)

Φυσικά, κάναμε το πέρασμά μας από το τεράστιο έλατο που καμάρωνε στο σαλόνι του σπιτιού μας και βάλαμε ένα χεράκι στο στολισμό του- εκτός από την Μάριον, η οποία στολίδι είναι μόνη της (φορούσε πολύ glitter), οπότε απλά στάθηκε δίπλα του για να του δώσει λίγη λάμψη.

Όσο περνούσε η ώρα το σπίτι γέμιζε κόσμο, όλοι αφήσαμε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις και ανακαλύψαμε κάθε γωνιά του σπιτιού- περιττό να σας πω ότι το δωμάτιο του Ladylike κέρδισε τις καρδιές όλων, γιατί έχει φοβερά instagramίσιμο τοίχο και το κατάλληλο φως για φωτογραφίες! Εδώ βλέπουμε την φανταστική ομάδα του custom να ποζάρει όλο χάρη και νάζι.

Το νέο μας κορίτσι στο beauty, η Βιβή μας άφησε τη δική της ευχή στον καθρέφτη, φυσικά, με ένα εντυπωσιακό κόκκινο κραγιόν, δίνοντας χρώμα σε αυτή τη μοναδική βραδιά.

Η ομάδα του custom βέβαια είχε φροντίσει να έχουμε το δικό μας mini bar, όπου μπορούσαμε να πιούμε δροσερά κοκτέιλ (προσωπικά τίμησα το Bombay & Tonic και το Welcome Punch με Bacardi), γεγονός που βοήθησε να μείνει το κέφι αμείωτο και να απογειωθεί το πάρτι. Φήμες ότι χορέψαμε το ”All I want for Christmas is You” κρίνονται αναληθείς.

Σε περίπτωση που νόμιζες ότι το πάρτι μας δεν είχε φαγητό (για μας μιλάμε, που λατρεύουμε το φαΐ), κάνεις λάθος, γιατί η τραπεζαρία στο σπίτι μας γέμισε με λαχταριστά αλμυρά και γλυκά πιάτα, που μας απασχόλησαν όλο το βράδυ. (Γιορτές ήταν εντάξει, ένα γλυκάκι παραπάνω το αξίζαμε).

Το πρώτο χριστουγεννιάτικο πάρτι μας, λοιπόν, ήταν αφιερωμένο στους ανθρώπους της 24MEDIA, όλους εκείνους που με τη δουλειά τους την κάνουν να ξεχωρίζει και ήταν γεμάτο όμορφες στιγμές γεμάτες χαμόγελα, μουσική, χορό και πολλές ευχές για την καινούρια χρονιά που έρχεται. Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας ευχόμαστε και σε όλους εσάς, που στηρίζετε τη δουλειά μας, ό,τι καλύτερο και το 2018 να σας φέρει ό,τι επιθυμείτε.

Τα Χριστούγεννα μπορεί να τελείωσαν, όμως οι όμορφες στιγμές των γιορτών θα μας συντροφεύουν για πάντα. 

Φωτογραφίες:  Νίκος Κατσαρός, Ελένη Παυλίδη