JENNIFER LOPEZ

Aυτό το site σου λέει πόσο καυτή είναι η selfie σου

Είναι επτά. Έχεις δυο ώρες να φτιαχτείς για να βγεις ραντεβού με τον Γιώργο. Πρέπει να κάνεις μπάνιο, να χτενίσεις μαλλί, να μακιγιαριστείς... α και να βγάλεις selfie. Υπολόγισε λοιπόν μισή ώρα για την selfie αφού τόσο χρόνο θες μέχρι να πετύχεις την καλύτερη και να ρωτήσεις την φίλη σου αν όντως είναι καλή. Ένα site(+εφαρμογή στο κινητό) έρχεται για να σε σώσει, λέγοντας σου αν η selfie που έβγαλες αξίζει τον κόπο. Ωραίο;

Το howhot.io μάλλον ”μάντεψε” πως ποτέ δεν θα είσαι σίγουρη από μόνη σου αν η selfie που τράβηξες είναι φανταστική. Θα αμφιβάλλεις για τα μάγουλα σου που φαίνονται μεγάλα, για το ένα μάτι που σου μοιάζει λίγο κλειστό, εννοείτε για το κορμί σου που δεν έχει την καλύτερη στάση, για τα δόντια σου που πετάγονται πολύ έξω, για τα μαλλιά σου που είναι λίγο φριζαρισμένα και μπλα μπλα μπλα. Για όλα.

Έτσι, με μια διαδικασία 30 δευτερολέπτων θα αξιολογήσει πόσο καλή είναι η φωτογραφία σου και πόσο χρονών φαίνεσαι σε αυτήν. Το χειρότερο που μπορεί να γραφτεί κάτω από την φωτογραφία σου είναι ”Hmm…”(δηλαδή όχι πολύ καλή) και το καλύτερο ”Godlike”(δηλαδή θεϊκή).

Τελικά αυτό το site έχει πλάκα. Εγώ άρχισα να ανεβάζω φωτογραφίες μου για να δω αν όντως αυτές που είχα ποστάρει ήταν καλές. Τα αποτελέσματα ήταν αρκετά καλά, είμαι ευχαριστημένη. Προσοχή όμως δεν είναι ένα app που πρέπει να το πάρεις και πολύ στα σοβαρά, αλλά να σπάσεις λίγο πλάκα.

Και έτσι από περιέργεια είπα να κάνω μια βόλτα στους λογαριασμούς instagram διάσημων γυναικών για να δω αν όντως άξιζαν τα Like που πήραν.

H Kim24 χρονών δεν είναι(εδώ γελάμε) αλλά εκπληκτική την λες και γι αυτό πήρε 1 εκατομμύριο και 100000 likes σε αυτή την selfie.

 

Μόνο καλή;;; Αυτή η selfie πήρε 2 εκατομμύρια και likes… Δεν μας τα λες καλά howhot.

Φυσικά και είναι θεϊκή αλλά τα 30 ακόμη να τα κλείσει μην βιαζόμαστε…

 

Καλά πόσο θα χαρεί η Jennifer αν δει πως αυτό το site την βγάζει 20 χρόνια νεότερη.

 

Μα τόσο ακριβείς πια; Και 29 χρονών που είναι και θεϊκή φωτογραφία. Όχι μπράβο.

 

Δεν είναι λίγο να σε δείχνουν τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη.

Μόνο καλή ε;;; Θα συμφωνήσω μαζί σου howhot.

Εντάξει δεν είναι και η καλύτερη της αλλά μια Rihanna δεν είναι ποτέ απλώς εντάξει, έπρεπε να το γνωρίζει αυτό το site. Όσο για τα πέντε χρόνια που της κρύβει, πολύ κολακευτικό.