LIFE

Αυτή η λίμνη στις ΗΠΑ έχει τις πιο χρωματιστές πέτρες που έχεις δει ποτέ

Στα σύνορα με τον Καναδά και στην πολιτεία Montana, εκτείνεται το Εθνικό Πάρκο Glacier των ΗΠΑ, το οποίο περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- και 700 λίμνες, αν και μόνο οι 131 από αυτές έχουν συγκεκριμένο όνομα. Αυτό που κάνει τις λίμνες της περιοχής να ξεχωρίζουν είναι τα πολύ καθαρά νερά τους, κάτι που επιτρέπει στον επισκέπτη να δει με λεπτομέρεια τι συμβαίνει ακόμα και στο βυθό τους.

Ωστόσο, ανάμεσα σε αυτές τις 700 λίμνες, υπάρχει και μία που συνιστά πραγματικό υπερθέαμα, χωρίς τη διαμεσολάβηση του ανθρώπινου παράγοντα (και αυτό είναι που καθιστά την εικόνα μοναδική).

Η λίμνη McDonald βρίσκεται στη δυτική πλευρά του πάρκου και είναι η μεγαλύτερη όλων των υπολοίπων λιμνών της περιοχής, με έκταση 6,823 στρέμματα. Οι εικόνες που έχουν τραβηχτεί από εκεί είναι μοναδικές, καθώς σε όλη την επιφάνεια της λίμνης υπάρχουν πέτρες και βότσαλα με ό,τι χρώμα μπορείς να φανταστείς, από σκούρο κόκκινο μέχρι καφέ και από πράσινο έως μπλε, φυσικά σε όλες τις πιθανές αποχρώσεις.

Επειδή, όμως, όσες περιγραφές και να διαβάσεις, δεν φτάνουν για να αποδώσουν με ακρίβεια τι μπορεί να δει στην πραγματικότητα το μάτι, απλώς απόλαυσε τις φωτογραφίες και το βίντεο που ακολουθούν.