VIRAL

Αυτή η κοπέλα κάνει την καλύτερη δουλειά του κόσμου (και την ζηλεύουμε αφόρητα για αυτό)

Υπάρχει μια φωτογραφία σε διάφορες παραλλαγές που κάνει τον γύρο του tumblr και συνοδεύεται συνήθως από σχόλια ''Στόχοι ζωής'', ''Φέτος θα το κάνω και εγώ'' κλπ κλπ. Μιλάω φυσικά για αυτή που βλέπεις από κάτω, με το κλασσικό μισογεμάτο με κέρματα και χαρτονομίσματα βάζο που έχει γραμμένο πάνω του ''Για το μεγάλο ταξίδι που θέλω να κάνω''.

 

Είμαι σίγουρη ότι και εσύ έχεις κάνει reblog μια παρόμοια φωτογραφία και έχεις υποσχεθεί στον εαυτό σου ότι κάποια στιγμή θα βάλεις στην άκρη εκείνα τα 5 ευρώ την μέρα ώστε να μπορέσεις να ταξιδέψεις εκεί που ονειρεύεσαι. Αυτό το concept βέβαια μένει στα λόγια, γιατί ας είμαστε ειλικρινείς το να αποταμιεύσεις χρήματα για να κάνεις έστω και ένα ταξίδι τον χρόνο είναι αρκετά δύσκολο στις μέρες μας.

Η Marisa Hampe πάντως από την άλλη το ζει. Το ζει φοβερά. Γυρνάει όλο τον κόσμο, φωτογραφίζει τις χώρες που επισκέπτεται και σύμφωνα με τα σχόλια που διαβάζουμε στο Instagram της ή πληρώνεται για αυτό ή της τα κάνουν δώρο. Ναι.

”Για μένα τα ταξίδια σημαίνουν απόδραση από την πραγματικότητα, να κλείνεις τους διακόπτες, να ανακαλύπτεις τη φύση και τον εαυτό σου. Όταν ταξιδεύω αισθάνομαι πολύ μικρή, και μου αρέσει αυτό γιατί νιώθω ότι υπάρχουν δεκάδες ακόμα πράγματα που πρέπει να ανακαλύψω γιατί δεν υπάρχω μόνο εγώ και ο μικρόκοσμός μου” γράφει σε μια από τις φωτογραφίες της.

Αρχικά Marisa, ΑΣΕΜΑΣ. Στη συνέχεια, θέλω να μου πεις πως στο καλό μπορείς και ταξιδεύεις από την Ιταλία στη Σρι Λάνκα από την μια μέρα στην άλλη; Και ποιον κοροϊδεύεις όταν λες ότι παράλληλα σπουδάζεις και δουλεύεις στο Βερολίνο; Έχεις time turner και εσύ σαν την Ερμιόνη; Ε; Ε; #εξαλλη.

Παρακάτω θα βρεις μερικές από τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες της ενώ μπορείς να την ακολουθήσεις και στο snapchat (@MarisaHampe) για να κάνεις hate watch (εγώ τουλάχιστον αυτό θα κάνω)

Make today so awesome yesterday gets jealous photo: @jeissonmartin

A photo posted by M A R I S A(@marisahampe) on

Add me on Snapchat : Marisahampe for the upcoming trips!

A photo posted byM A R I S A(@marisahampe) on

Being literally in heaven@jeissonmartin @madebydawn

A photo posted by M A R I S A(@marisahampe) on

Coconuts anyone? #discoveryoursmile @jeissonmartin @meinetui

A photo posted by M A R I S A (@marisahampe) on

Becoming a fish in @madebydawn : @jeissonmartin

A photo posted byM A R I S A(@marisahampe) on