INSTAGRAM

Οι foodporn λογαριασμοί στο instagram που αξίζει να ακολουθήσεις

Μπορεί το feed μασ στο instagram να είναι γεμάτο *κυρίως*  με outfits και street style από τις αγαπημένες μας bloggers, υπάρχει όμως και μια γωνιά για εκείνους που ξέρουν να εκτιμάνε το καλό φαγητό.

Έτσι κάπου ανάμεσα στα Gucci και τη νέα συλλογή του Asos, ξεπετάει μια αφράτη πίτσα με έξτρα μανιτάρια και φρέσκια ντομάτα, ένα παγωτό σοκολάτα που λιώνει βασανιστικά πάνω σε μια βάφλα και μακαρονάδες που πνίγονται σε παρμεζάνα.

Αν, λοιπόν, αγαπάς και εσύ το φαγητό όπως και εμείς ήρθε η ώρα να κάνεις follow στα εξής instagram accounts (ή και όχι, εξαρτάται πόσο πεινάς όταν βλέπεις φωτογραφίες με φαγητό).

@CharlottePalermino

Λαχταριστά σάντουιτς, που ξεχειλίζουν αλλαντικά και sauce, πολύχρωμα παγωτά και παγωμένα ποτήρια κρασί. Η Charlotte θα γίνει η καλύτερη σου φίλη στο instagram και θα εύχεσαι να μπορούσες να κάνεις παρέα μαζί της.

@HungryHipsters

Είναι πεινασμένοι και hipsters. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα χορτάσει το μάτι σου φανταστικά (και περίεργα) φαγητά αλλά και τέλειες φωτογραφίες. Γιατί πάνω από όλα μετράει η #τεχνει που κάνεις στα  social media.

@ShelovesEverything

H Emily αγαπάει τόσο πολύ το φαγητό που αφιέρωσε ένα ολόκληρο instagram account σε ό,τι τρώει. Και πολύ καλά έκανε. Την στηρίζουμε.

@HungryGrls

Γλυκά θέλεις; Αλμυρά ποθεί η ψυχή σου; Ε, στο @HungryGrls θα τα βρεις ΟΛΑ καθώς τα κορίτσια ανεβάζουν μονίμως λαχταριστά πιάτα. Καλό θα ήταν να τρως όσο χαζεύεις το feed τους.

@OnemoreDish

Τα κοντινά που κάνει η Alexandra στα πιάτα που τρώει θα μπορούσαν να κριθούν ακατάλληλα για νηστικούς ενηλίκους, που βαριούνται να μαγειρέψουν και τρώνε ένα τοστ. Κάνε  follow αλλά προετοιμάσου να δεις μακαρονάδες τίγκα στο τριμμένο τυρί και το πιπέρι.