LIFE

Η Θεσσαλονίκη κάνει τα party της ψηλά

Την Παρασκευή που μας πέρασε σκαρφαλώσαμε στο Urania Bar, χωρίς να είμαστε απόλυτα σίγουροι για το τι θα συναντήσουμε, παρά μόνο έχοντας μια αμυδρή ιδέα για το τι θα ακούσουμε και το τι θα γευτούμε. Η πρόσκληση για το Strongbow Rooftop Concert, το πρώτο της Θεσσαλονίκης και το τρίτο συνολικά -καθώς έχουν ήδη προηγηθεί άλλα δύο στην Αθήνα- ήταν αρκετή για να μας ξεσηκώσει και έτσι στις 19:00 ακριβώς βρεθήκαμε στη γνωστή ταράτσα στο στενάκι της Πάικου.

Κάπου εδώ να σημειώσουμε πως μέχρι και μία ημέρα πριν το party δεν γνωρίζαμε καν το μέρος, παρά μόνο πως θα γίνει σε μία από τις ταράτσες του κέντρου. Άλλωστε το μήνυμα της Strongbow είναι “Ξάφνιασε τη μέρα σου” και δεν μπορώ να σκεφτώ ποιο πετυχημένο concept από αυτό που σου κρατάει για έκπληξη τον τελικό προορισμό σου.

 

Μας υποδέχτηκαν χαμογελαστά κορίτσια που στον δίσκό τους είχαν ποτήρια του Strongbow σε χρυσό και κόκκινο χρώμα. Όπως μας  εξήγησαν το ένα είναι το GoldApple και το άλλο το Red Berries. Δεν μπορώ να αποφασίσω ξεκάθαρο νικητή, καθώς και τα δύο είχαν ως βάση τους τη φανταστική γεύση του μηλίτη Strongbow. Και η όψη τους όμως μας κέρδισε και η αλήθεια είναι πως περάσαμε αρκετή ώρα φωτογραφίζοντας και ανεβάζοντας τα χρωματιστά μας ποτήρια στα social media με hashtag #StrongbowYourDay.

 

Και ενώ περιμέναμε να ξεκινήσει το live, με τους Wedding Singers και της Idra Kayne, ο χώρος ξαφνικά γέμισε με φούσκες στα πιο εντυπωσιακά σχήματα, που γέμισαν το κέντρο της ταράτσας, ταξίδεψαν προς τον κόσμο, προς τα φωτάκια και ορισμένες απελευθερώθηκαν προς τον θεσσαλονικιώτικο ουρανό.

 

Η όλη ατμόσφαιρα ήταν λίγο μαγική και έγινε ακόμα περισσότερο όταν, αφού πλέον είχε σκοτεινιάσει, ακούστηκαν οι πρώτες νότες του live που θα ακολουθούσε. Οι Wedding Singers μας ξεσήκωσαν και σε συνδυασμό με τα Strongbow που συνέχιζαν να πηγαινοέρχονται από τους δίσκους των κοριτσιών στα χέρια μας, η νύχτα πλέον είχε την ενέργεια και τη διάθεση που βρίσκεις μόνο σε αυτά τα party που περνάνε στην ιστορία ως “επιτυχημένα”. Λίγο αργότερα τη σκυτάλη έλαβε η Idra Kayne για να συνεχίσει στην ίδια διάθεση και να μας ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά.

 

Το καλοκαίρι πλέον είχε και επίσημα ξεκινήσει στην πόλη, το Σαββατοκύριακό είναι μπροστά μας, και δεν μπορούσα να φανταστώ καλύτερο κλείσιμο της εβδομάδας από αυτήν την έκπληξη που μας επιφύλασσε το Strongbow.

 

Αν θέλεις και εσύ να ξαφνιάσεις τη μέρα σου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις συντονισμένος στη σελίδα του Strongbow στο facebook για πολλές και διαφορετικές εκπλήξεις!