LIFE

Η νέα διαφήμιση της Άλφα θα σε κάνει να βουρκώσεις

Και ξαφνικά εχθές το βράδυ μπήκε με φόρα στα αυτιά μου αυτή η φωνή. Αυτή η φωνή που με κάνει να βουρκώνω ακόμα κι αν τη στιγμή που την ακούω γελάω σαν να μην υπάρχει αύριο. Έτσι και το βράδυ της Τετάρτης. Η νέα διαφήμιση της μπίρας Άλφα είναι η συγκινητική νότα της ημέρας υπό τους ήχους του ''Θες'' του Δημήτρη Μητροπάνου.

Και τώρα μάλλον καταλαβαίνεις γιατί λίγες σταγόνες ανέβηκαν στα μάτια και τα έκαναν να κοκκινίσουν.

Μία μικρή ιστορία που θα σε κάνει να σκεφτείς τον δικό σου μπαμπά κι όλα εκείνα που θα μπορούσε να σκαρφιστεί για να σε κάνει ευτυχισμένη. Όλα εκείνα τα μικρά που θα σε κάνουν να σκάσεις χαμόγελο. Όλα εκείνα που σου δημιούργησαν τις πιο όμορφες αναμνήσεις.

Ένα μικρό βήμα που θα φέρει τους ανθρώπους (σου) κοντά. Που θα μας φέρει τον ένα δίπλα στον άλλο και θα νιώσουμε πραγματική οικογένεια.

Τότε που ντυνόταν Άγιος Βασίλης για να φέρει τα χριστουγεννιάτικα δώρα. Τότε που φορούσε στολή κλόουν για να διασκεδάσετε όταν έκλεινες τα 5. Τότε που μαγείρευε για όλη την παρέα σου στο εξοχικό και έλεγε ανέκδοτα για να φανεί κουλ στο αγόρι σου. Τότε που διάβασε παραμύθι στο δικό σου παιδί και τον πήρε ο ύπνος μαζί του στο πάτωμα. Εκείνες οι στιγμές που ήσουν το κοριτσάκι του και ένιωθες προστατευμένη από όλους και από όλα.

Ακόμα κι αν δεν συγκινήθηκες, θυμήσου πως δεν πρέπει να τον ξεχνάς. Άκου τη φωνή της καρδιάς σου και πες του ένα σ’αγαπώ.

Κι αν έτρεξαν δάκρυα, δεν πειράζει. Καθάρισαν τα μάτια, που θα σου έλεγε κι εκείνος.