Το τέλειο μπάτσελορ: 10+1 συμβουλές

Tips για την διοργάνωση του bachelorette party που θα της μείνει αξέχαστο.

Η διοργάνωση του bachelorette party δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση για καμία κουμπάρα. Καλός ο γάμος αλλά με την διασκέδαση τι γίνεται;

Απαιτεί καλό συντονισμό όσων χρειάζονται να γίνουν και κυρίως να λάβετε υπόψιν ότι η bride to be να περάσει όσο το δυνατόν καλύτερα έως και αξέχαστα λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Υπάρχουν μερικά βασικά tips που αν τα ακολουθήσετε θα σας ζητήσουν πιθανά και οι υπόλοιπες φίλες σας να αναλάβετε το δικό τους bachelorette. Το Yes I Do.gr μας μαθαίνει τα βασικά.

1. Σκεφθείτε ποια είναι τα hobby και τα ενδιαφέροντά της. Για παράδειγμα ήθελε πάντα ένα χαλαρωτικό Σαββατοκύριακο σε spa; Μπορείτε άνετα να της το διοργανώσετε υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία και spa που αναλαμβάνουν την διοργάνωση των νυφικών bachelors.

2. Ζητήστε τη λίστα καλεσμένων από τη νύφη και προσέξτε να καλέσετε άτομα που πραγματικά θέλει να δει και αισθάνεται μαζί τους άνετα.

3. Ζητήστε βοήθεια και από άλλες φίλες της νύφης για την διοργάνωση του party. Πάντα περισσότερα μυαλά είναι καλύτερα από ένα

4. Εάν πρόκειται να διοργανώσετε ένα μεγάλο bachelorette που περιλαμβάνει πάνω από 10 καλεσμένους τότε καλό είναι να στείλετε σε όλους ένα πλάνο, ώστε να ξέρουν το πού, πώς και πότε και ενδεχομένως ανάλογα με τη θεματική τι να φέρουν ή να φορέσουν!

5. Take into account το budget που θέλετε να ξοδέψετε αλλά κυρίως το budget και των υπόλοιπων καλεσμένων, αν μπορούν να διαθέσουν ένα συγκεκριμένο ποσό για την διοργάνωση του party.

6. Στείλτε printed προσκλήσεις και σκεφθείτε τι μπορεί να αρέσει σε εκείνη!Για παράδειγμα τυπώστε προσκλήσεις με τον αγαπημένο της ηθοποιό.

7. Όταν έρθει η ώρα να πάτε μαζί στο party δέστε της τα μάτια και μην της πείτε που πάτε κρατήστε το για έκπληξη.

8. Μην ξεχάσετε να τραβήξετε πολλές και διασκεδαστικές φωτογραφίες και ακόμα μπορείτε να διαλέξετε έναν επαγγελματία φωτογράφο για αυτό.

9. Ζητήστε από το γαμπρό να εμπλακεί και εκείνος με τον τρόπο του, είτε με το να της στείλει ένα μπουκέτο λουλούδια ή κάποιο όμορφο σημείωμα θα την εκπλήξει ευχάριστα.

10. Φτιάξτε favors για τις καλεσμένες. Δεν είναι ανάγκη να είναι και κάτι ακριβό ακόμα και ένα μικρό κουτάκι που να έχει μέσα μια μικρή σοκολάτα είναι αρκετή για να τις ευχαριστήσετε τόσο για το ότι σας τίμησαν με την παρουσία τους όσο και για τη βοήθεια τους στην διοργάνωση.

11. Φτιάξτε ένα χειροποίητο σημειωματάριο , γράψτε μέσα κάθε σας σκέψη για εκείνη από την ημέρα που γνωρίζεστε και ζητήστε και από τις καλεσμένες να κάνουν το ίδιο. Με αυτό τον τρόπο της δείχνετε το δικό σας ευχαριστώ που σας επέλεξε για κουμπάρα αλλά θα της έχετε χαρίσει και ένα πολύ όμορφο δώρο.

 

Διαβάστε ακόμα στο Yes I Do.gr

Bridal Nails: βρες το δικό σου Essie

Νύφη και περιποίηση: Bridal package @ fairynails

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

Clinique Beautylike

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ