ΓΑΜΟΣ

Όσα πρέπει να ξέρεις για τις τιμές από τα στέφανα γάμου

Το Weddingplan.gr σε συνεργασία με το Ladylike.gr σας δίνουν tips και συμβουλές για την ωραιότερη μέρα της ζωής σας.

Τα στέφανα είναι φυσικά αναπόσπαστο κομμάτι ενός γάμου και συμβολίζει την ένωση του ζευγαριού. Η τιμή τους εξαρτάται από το υλικό που είναι κατασκευασμένα και θα τα βρεις σε πολλές διαφορετικές παραλλαγές άλλες φθηνότερες και άλλες πολύ ακριβές.

Ασήμι

Ένα ζευγάρι στέφανα από ασήμι μπορεί να κυμαίνεται από €90 ως και €180. Για επάργυρα στέφανα θα δώσεις από €80 ως και €150. Η τιμή αυξάνεται ανάλογα με τις λεπτομέρειες που μπορεί να περιλαμβάνει το σχέδιο, αν είναι χειροποίητο, σφυρήλατο ή αν έχει και χρυσά κομμάτια, πορσελάνινα, δερμάτινα ή και μεταξωτά.

Χρυσός

Για ένα ζευγάρι επίχρυσα στέφανα θα δώσεις από €100 ως και €190 και πάλι ανάλογα με το τι περιλαμβάνει το σχέδιο και τον τρόπο κατασκευής του. Αν θελήσεις μασίφ χρυσά στέφανα η τιμή τους θα είναι ανάλογη με τα καράτια του χρυσού και το βάρος τους.

Άλλα υλικά

Εκτός από μεταλλικά, τα στέφανα μπορεί να είναι φτιαγμένα από σύρμα και λουλούδια, από ξύλο ή και πλαστικό. Μπορεί ακόμη να έχουν επάνω τα πάντα από πέρλες και κοχύλια ως και κρύσταλλα Swarovski. Οι τιμές κυμαίνονται ανάλογα με τη δουλειά που χρειάστηκε για να φτιαχτούν και από τα υλικά τους φυσικά. Ενδεικτικά, ένα ζευγάρι στέφανα από άλλα υλικά εκτός απο ασήμι και χρυσό μπορεί να κοστίζει από €50 ως και €200 για κάτι μοναδικό και χειροποίητο.

Διάβασε ακόμα στο Weddingplan.gr:

“I dreamt of a Butterfly” by Katia Delatola

Στέφανα Γάμου Jennifer’s

Γαμήλιο ταξίδι στην Αργολίδα