ΕΞΟΔΟΣ

Το jamjar.gr επιστρέφει και πάλι, με το πιο ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο bazaar

Τo www.jamjar.gr, το μεγαλύτερο marketplace αφιερωμένο στα πιο “youniquely created” προϊόντα παραμένει πιστό στο χριστουγεννιάτικο ραντεβού που δίνει εδώ και τέσσερα χρόνια μe τους λάτρεις της ελληνικής δημιουργίας και επιστρέφει δυναμικά με ένα άκρως εορταστικό και φυσικά, πολύ ξεχωριστό bazaar! Το christmas jamjar bazaar 2017 θα πραγματοποιηθεί 16,17 και 18 Δεκεμβρίου στο Μετρό του Συντάγματος από τις 09.00 έως τις 21.00 με Μεγάλο Χορηγό τη VISA.

 

Οι επισκέπτες του bazaar θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τους δημιουργούς που κρύβονται πίσω από τα εκατοντάδες jamjar pages, να θαυμάσουν τα μοναδικά και πολύ ιδιαίτερα προϊόντα τους και να κάνουν τις δικές τους επιλογές αγοράζοντας δώρα για μικρούς και μεγάλους! Συγκεκριμένα, στο bazaar θα συμμετάσχουν 50 από τους ταλαντούχους δημιουργούς του jamjar.gr οι οποίοι θα παρουσιάσουν πολύ πρωτότυπα γούρια, Χριστουγεννιάτικα στολίδια και είδη διακόσμησης, μοναδικά κοσμήματα, αξεσουάρ που θα κάνουν αίσθηση, παιδικά είδη που θα κλέψουν την παράσταση και είδη σπιτιού που θα εντυπωσιάσουν!

Μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα, όσοι τυχεροί επισκεφθούν το τριήμερο christmas jamjar bazaar 2017 θα απολαύσουν μια “younique” shopping βόλτα, αγοράζοντας δώρα για τους ίδιους ή τα αγαπημένα τους πρόσωπα σε ένα γιορτινό κλίμα γεμάτο χαμόγελα, έμπνευση και πολλή αγάπη! Με την υποστήριξη της VISA, Μεγάλου Χορηγού της εκδήλωσης, θα μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια χρησιμοποιώντας τη VISA κάρτα τους, απολαμβάνοντας παράλληλα και λαχταριστά γλυκά κεράσματα από τα Fresh.

Στο christmas jamjar bazaar θα συμμετάσχουν οι παρακάτω δημιουργοί της πλατφόρμας:

A HANDMADE AFFAIR

Arju

Artemis Studio

AthenArt Contemporary Jewelry

Beaucoup Creations

Beauty Diaries

_bloblo

Borse.gr

CHASE THE SUN contemporary jewellery

CHEZ ART

CuteAsAButton

dandelions

evirenieri

handmade glass – lidaraissi

Happy Deck

jam

Joan Liontou crafts+design

Jocean

Kaselaki

Katerina Chatzipetraki

Lifelikes

Lizas Little Things

Lobsters and Boards

mademoiselle

Manolia’s Art

Margie handcraft

▪ Maridée ▪

Marilyda

Maria Marmara Jewellery

Marok Jewellery

marsmallow jewels

maxum

mon petit chou

muki natural jewels

ms. Thimble

my Bling

My RIO by Evinhia

North & South

Penny’s Crafts

Playful Sense

PouaStories

The Penguin – Handmade Stories

QJBoutique

Que Sera

Studio Boneli

Think Bricks

Tocasol

Xoutou’s Creations

Ακατέργαστο

Ιωάννα Χ.