ΕΞΟΔΟΣ

Με Steve Aoki και Lil Pump στο Primer Music Festival θα χορεύεις για ώρες

Κάνει επίσημη πρώτη την Τετάρτη 11 Ιουλίου στο Γήπεδο Tae Kwon Do Φαλήρου με highlighters τα πιο καυτά ονόματα της παγκόσμιας dance σκηνής. Lil Pump, Steve Aoki, Don Diablo, Jauz και Τujamo σε ένα event που έχει όλες προδιαγραφές ώστε να γίνει viral. Το Primer Music Festival είναι μία γιορτή της μουσικής για όλους εμάς που αγαπάμε τον ρυθμό και την ελευθερία που γεννά η έκσταση του χορού. Ένα party που θα κρατήσει πολλές, πολλές ώρες!

Headliners του 1ου Primer Music Festival, o Lil Pump, ο πιο περιζήτητος νεαρός ράπερ αυτή τη στιγμή στον κόσμο, ο superstar της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής και υποψήφιος για βραβείο Grammy, Steve Aoki, ο πολύ αγαπητός στο ελληνικό κοινό Don Diablo, που έχει ψηφιστεί ως ο Καλύτερος Καλλιτέχνης της Future House από το Beatport, o Αμερικανός παραγωγός και DJ JAUZ, το νέο «φαινόμενο» της dubstep και EDM, και ο DJ και παραγωγός Tujamo, του οποίου τα κομμάτια παίζονται σε όλα τα μεγάλα φεστιβάλ και nightclub παγκοσμίως.

O 17χρονος Gazzy Garcia, γνωστός ως Lil Pump είναι το πιο καυτό όνομα της ραπ αυτή την στιγμή στον κόσμο. Το smash hit του, “Gucci Gang” έχει ξεπεράσει τα 650 εκατομμύρια views στο Youtube και τα 300 εκατομμύρια streams στο Spotify. Κι όλα αυτά μέσα στους 6 κιόλας πρώτους μήνες κυκλοφορίας του.

Ο Steve Aoki, ένας από τους δημοφιλέστερους DJs της τελευταίας δεκαετίας στον πλανήτη και από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες του ελληνικού κοινού, έχει «σπάσει» δύο ρεκόρ Guinness, ενώ τα videos του στο youtube με αποσπάσματα από τις live εμφανίσεις του μετρούν εκατοντάδες εκατομμύρια views. Τα συναρπαστικά shows του ανά τον κόσμο, τα οποία υπερβαίνουν τα 250 κάθε χρόνο και είναι πάντα sold out, φημίζονται για την ένταση και το ασταμάτητο party mood.

O Don Diablo έχει συνεργαστεί με τον Tiesto και τα remixes του σε κομμάτια των Ed Sheeran, Rihanna, Bastille, Madonna και Coldplay παίζονται στα μεγαλύτερα clubs του πλανήτη.

Η περίπτωση του Jauz είναι πολύ ιδιαίτερη. Ο Αμερικανός Sam Vogel ξεκίνησε να
πειραματίζεται με τον ηλεκτρονικό ήχο στην ηλικία των 15 ετών.  H on stage performance του έχει συγκλονίσει μερικά από τα
μεγαλύτερα EDM φεστιβάλ του πλανήτη.

Έχοντας καταφέρει να καθιερωθεί στον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής από τα πρώτα του βήματα ως παραγωγός, ο Γερμανός Tujamo είναι ένα από τα πιο αξιοσέβαστα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας και έχοντας δημιουργήσει τον δικό του πολύ ιδιαίτερο ήχο βρίσκεται πάντα στις playlist των μεγαλύτερων ονομάτων.

Πέρα όμως από φοβερούς και τρομερούς headliners, το Primer Festival έχει και τους καλύτερους ambassadors. Oι Konnie Metaxa, Josephine, Μιρκέτα Βιδάλη, Αναστασία Τσιλιμπίδου, Ελένη Βουλγαράκη, Βάλια Χατζηθεοδώρου και Ορέστης Καρύδας θα χορέψουν μαζί σου στις 11 Ιουλίου στο Φάληρο.