ΕΞΟΔΟΣ

Ο τέλειος τρόπος για να απολαύσεις το Μουντιάλ κάτω από τα αστέρια

Δεν ξέρω ποια είναι η δική σας σχέση με το ποδόσφαιρο, αλλά εγώ προσωπικά τις σπάνιες φορές που θα θελήσω να απολαύσω έναν αγώνα χρειάζομαι κάτι περισσότερο από άβολες καρέκλες καφετέριας ή ένα σαλόνι με σκόρπιες μπίρες και κρύες πίτσες. Για να είμαι όμως ειλικρινής, αν μέχρι πριν λίγο με ρωτούσες πώς θα οραματιζόμουν το τέλειο σκηνικό ενός αγώνα, η φαντασία μου δεν θα έφτανε για να σκεφτεί όλα όσα τόλμησε η Εnergizer.

Βέβαια από όταν διάβασα το τι ακριβώς σχεδιάζουν για τους τυχερούς αναγνώστες του Sport24, δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο, παρά το πώς θα μπορέσω να ζήσω και εγώ αυτή τη μοναδική εμπειρία.

Τώρα θα αναρωτιέσαι σε τι ακριβώς αναφέρομαι. Άκου να δεις, ή μάλλον διάβασε και ονειρέψου:

10 άντρες που θα προκύψουν από διαγωνισμό, θα πάρουν την κοπέλα τους ή τον φίλο τους και μαζί θα συμμετέχουν σε ένα παιχνίδι χαμένου θησαυρού,  βράδυ σε μία παραλία της Αττικής. Φαντάσου πως ένα βανάκι θα τους μεταφέρει στην τοποθεσία και ένας ειδικός θα είναι εκεί για να παρέχει οδηγίες και να δώσει το σύνθημα της έναρξης. Τα ζευγάρια θα χρειαστεί να περπατήσουν μία απόσταση λύνοντας γρίφους, απαντώντας σε ερωτήσεις και ανακαλύπτοντας στοιχεία έχοντας μαζί τους αποκλειστικά και μόνο φακούς κεφαλής με μπαταρίες Energizer.

 

Το τελικό έπαθλο-θησαυρός όταν έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν όλα τα στοιχεία και να απαντήσουν σωστά σε όσα χρειάζεται, θα είναι να βρεθούν στη «γη της Επαγγελίας του Μουντιάλ». Εκεί θα απολαύσουν σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό, τον αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ο οποίος θα προβληθεί σε μία γιγαντοοθόνη κάτω από τα αστέρια, ενώ θα τους δοθεί η δυνατότητα να συμμετάσχουν και σε διάφορα άλλα μικρο-activities. Φυσικά δεν υφίσταται αγώνας Μουντιάλ χωρίς οργανωμένο BBQ, μπίρες και αναψυκτικά και η Energizer το γνωρίζει πολύ καλά, ενώ όπως μαθαίνω θα υπάρχουν μέχρι και ανεμιστήρες για να απογειώσουν το σκηνικό.

Τι λες λοιπόν; Είσαι έτοιμη να ξεσηκώσεις τον καλό σου και να ζήσετε μια περιπέτεια κάτω από τα αστέρια;

* Οι εκπλήξεις της Energizer όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς εκτός από τον διαγωνισμό με αφορμή το Μουντιάλ έχει σχεδιάσει έναν ακόμα διαγωνισμό με δώρα που δεν θα σε αφήσουν ασυγκίνητη. Πιο συγκεκριμένα, με την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος της Energizer και βγάζοντας απλά φωτογραφία την απόδειξη αγοράς, μπαίνεις στο site ateleiotienergeia.gr/, κάνεις upload και μπαίνεις σε κλήρωση για τα εξής δώρα: Apple Iphone 8,  Samsung Led TV 49”, Drone Hubsan, Samsung Galaxy Tablet, Canon DSLR και ηχείο Marshall.