ΕΞΟΔΟΣ

Η M DRY Mastiha κάνει τις Δευτέρες μας καλύτερες

Είναι μια μάλλον βαρετή Δευτέρα του Νοεμβρίου και η εβδομάδα που ξεκινάει μοιάζει ατέλειωτη και απαιτητική. Υπάρχει όμως μια πρόταση για να αλλάξει το συνηθισμένο σκηνικό της άνευρης Δευτέρας. Οι M DRY Mastiha after office apperitivo βραδιές για όλες τις Δευτέρες του μήνα, που δίνουν γεύση στα άνοστα δευτεριάτικα βράδια και μας φέρνουν κοντά με τους αγαπημένους φίλους και τους συναδέλφους. Για να κυλήσει όμορφα και χαλαρά η βραδιά με early drinks, να πάρουμε δυνάμεις ώστε να «βγει» η εβδομάδα.

Η M DRY Mastiha, το πρώτο dry ποτό μαστίχας που δεν είναι λικέρ, με πολύ λιγότερη ζάχαρη και πλούσια γεύση Μαστίχας Χίου, το ποτό που έδωσε στους bartenders αμέτρητες ιδέες για πρωτότυπα cocktails, ταιριάζει απόλυτα στα after office aperitivo, αυτές τις αυθόρμητες συγκεντρώσεις μετά το γραφείο για να χαλαρώσουμε με φίλους και γνωστούς.  

 

Κάθε Δευτέρα του Νοεμβρίου η M DRY Mastiha συνεργάζεται με 6 αγαπημένα bars της πόλης και καταξιωμένους bartenders και μας καλεί να δοκιμάσουμε το signature cocktail M DRY Golden καθώς και άλλα cocktails με βάση το dry spirit μαζί με πρωτότυπα food pairings σε ειδικές για την ημέρα τιμές, αλλά και να κερδίσουμε όμορφα δώρα.

Κάθε Δευτέρα του Νοεμβρίου υπάρχουν 6 bars στην Αθήνα και στα προάστια όπου γίνονται οι after office aperitivo βραδιές, από τις 6 το απόγευμα ως τις 10 το βράδυ, οπότε σίγουρα θα υπάρχει ένα κοντά σου για να το επισκεφθείς:

-Pere Ubu, Κύπρου 74, Γλυφάδα, 166 74

-Ipitou The Bar, Ηπίτου 4-6, Αθήνα, 105 57

-Finca Vigia, Ολυμπιονικών 304, Νέο Ψυχικό, 154 51

-Tiki Bar Athens, Φαλήρου 15, Αθήνα, 117 42

-Μαϊμού Bar, Θουκυδίδου 7A, Χαλάνδρι, 152 32

-The Trap, Όθωνος 10, Αθήνα 105 57

 

Με μότο «less sugar, unique taste», η M DRY Mastiha είναι ένα απόσταγμα μοναδικό, που σε κάθε γουλιά συνδυάζει το ντελικάτο άρωμα της αυθεντικής Μαστίχας Χίου με τη σπιρτάδα του dry spirit. Ένα dry spirit με απεριόριστες δυνατότητες συνδυασμών για τη δημιουργία ξεχωριστών cocktails, με φινέτσα, κοσμοπολίτικο αέρα και άρωμα Μεσογείου, απαλλαγμένο από την έντονα  γλυκιά γεύση των λικέρ. Από απόσταξη αυθεντικής Μαστίχας Χίου και βραβευμένη από το διεθνή διαγωνισμό αποσταγμάτων World Spirits Award, η M DRY Mastiha, είναι ένα ελληνικό ποτό που αξίζει να έχετε στην κάβα σας αλλά και μια εξαιρετική πρόταση δώρου για τους φίλους σας.

Απολαύστε ένα απόσταγμα με λιγότερο γλυκιά γεύση και πλούσιο άρωμα Μαστίχας και ζήστε μια μοναδική γευστική εμπειρία. Κάθε βράδυ Δευτέρας του Νοεμβρίου αλλά και κάθε βράδυ.