ΕΡΕΥΝΑ

Αν έχεις κάποιο από αυτά τα 7 χαρακτηριστικά, δεν είσαι “φυσιολογική”

Μπορεί το να είναι κανείς "φυσιολογικός" να σου ακούγεται βαρετό - και ίσως κάποιες φορές να είναι - αλλά εν προκειμένω σημαίνει απλά ότι κάνεις ή έχεις κάποια χαρακτηριστικά που αποτελούν νόρμα για τον παγκόσμιο χάρτη.

Πρακτικά δηλαδή, συνεχίζεις να είσαι η ίδια υπέροχη, μοναδική γυναίκα που ήσουν, απλά σύμφωνα με το AsapSCIENCE, υπάρχουν κάποια στοιχεία τα οποία μπορούν να σε κατηγοριοποιήσουν ως περισσότερο ή λιγότερο φυσιολογική.

Απάντα στις παρακάτω ερωτήσεις και θα μάθεις.

1. Μπορείς να στρίψεις τη γλώσσα σου;

Αν μπορείς, τότε βρίσκεσαι κάπου ανάμεσα στο 65 με 85 τοις εκατό των ανθρώπων που μπορούν να το κάνουν. Απ’ ό,τι φαίνεται το ταλέντο αυτό δεν είναι και τόσο δυσεύρετο. Άρα αν δεν μπορείς να το κάνεις, μάλλον είσαι λίγο πιο ασυνήθιστη απ’ ό,τι εγώ.

2. Έχεις κόκκινα μαλλιά;

Αν ναι (για φυσικά μιλάει), τότε συγχαρητήρια, ανήκεις στο 0.5 τοις εκατό του πληθυσμού με αυτό το χαρακτηριστικό.

3. Έχεις ακόμα τους φρονιμίτες σου;

Αν η απάντησή σου είναι “ναι”, τότε ανήκεις στην “όχι και τόσο φυσιολογική” μειονότητα. Το 65 τοις εκατό των ανθρώπων παγκοσμίως έχουν αφαιρέσει τους φρονιμίτες τους.

4. Είσαι αριστερόχειρας;

Μόνο το 15 τοις εκατό του πληθυσμού χρησιμοποιεί σαν βασικό, το αριστερό του χέρι.

5. Είσαι παντρεμένη;

Αν δεν έχεις ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας (με νυφικό, όχι έτσι για πλάκα μια Κυριακή), τότε δεν είσαι και πολύ φυσιολογική, αφού τέσσερις στους πέντε ενήλικες παγκοσμίως, είναι παντρεμένοι. Αγχώθηκα. Σχεδόν.

6. Γεννήθηκες Φλεβάρη;

Ο Φεβρουάριος είναι ο λιγότερο δημοφιλής μήνας για να γεννηθεί κανείς. Οι περισσότεροι γεννιόμαστε Αύγουστο ή Σεπτέμβρη. Πήξαμε στους Λέοντες και τους Παρθένους!

7. Πίνεις γάλα;

Αν απολαμβάνεις ένα ποτήρι γάλα, τότε είσαι όντως ΠΑΡΑΠΟΛΥΠΑΡΑΞΕΝΗ, αφού το 75 τοις εκατό των ενηλίκων έχουν δυσανεξία στη λακτόζη. Ή απλά σιχαίνονται το γάλα (μπλιαξ).

Αν ακόμα δεν πείστηκες για το αν είσαι φυσιολογική, δες ολόκληρο το βίντεο.