ΖΕΥΓΑΡΙΑ

Κέρδισε αγορές αξίας 150 ευρώ στο Athens Metro Mall και χάρισε στο φίλο σου μια απίστευτη εμπειρία

Shutterstock

Τι λέξεις θα χρησιμοποιούσες για να περιγράψεις τα συναισθήματα σου κάθε φορά που έχεις να πάρεις δώρο στο φίλο σου; Άσε μας να μαντέψουμε: Απελπισία; Απόγνωση; Παραίτηση;

Ειδικά αν είστε αρκετό καιρό μαζί και δε θέλεις τα δώρα σου να είναι μια επανάληψη των προηγούμενων, πρέπει να έχεις περάσει πολλές ώρες πάνω από σημειωματάρια προσπαθώντας να σκεφτείς ιδέες, πράγματα που να ξεφεύγουν από τα κλασικά «πουκάμισο», «t-shirt», «ζώνη», «γκάτζετ» (συμπλήρωσε εδώ ο,τι άλλο boring σου έρχεται στο μυαλό).

Ακόμα όμως κι αν η σχέση σας μετράει μόλις λίγους μήνες ζωής, μπορεί να μη θέλεις να καταφύγεις στις παραπάνω κοινότυπες ιδέες.

Πώς θα σου φαινόταν να του έκανες ένα απίθανα πρωτότυπο δώρο και παράλληλα να επιβράβευες τον εαυτό σου για την επινοητικότητα και το θάρρος σου; Αν έγνεψες καταφατικά το κεφάλι, σου έχουμε έκπληξη. Μάλλον «σας».

«Ωραία, μη μας κρατάς σε αγωνία».

Ψάχνουμε 6 τυχερά ζευγάρια που στις 24 Φεβρουαρίου θα μπορούν να διαθέσουν τρεις ώρες στο εμπορικό Athens Metro Mall στον σταθμό του μετρό «Άγιος Δημήτριος». Αν θέλεις εσύ και ο φίλος σου να είστε ένα από αυτά δήλωσε συμμετοχή στο διαγωνισμό, από τις 12 μέχρι και τις 19/2.

Και τι θα γίνει εκεί δηλαδή;

Φαντάσου μια εμπειρία εντελώς διαφορετική απ’ όλες τις άλλες. Μια εμπειρία γεμάτη εκπλήξεις, αλλά και αγωνία για την οποία το μόνο που θα γνωρίζεις και θα γνωρίζει (ο φίλος σου) θα είναι το σημείο αφετηρίας, δηλαδή το Athens Metro Mall. Εκεί, θα σας ανακοινώσουμε το concept της έκπληξης που, στην ουσία, θα του κάνεις!

Εν τω μεταξύ, μια δωροεπιταγή αξίας 150 ευρώ θα γίνει δική σου ώστε να πάρεις ο,τι (μα ο,τι) θέλεις από τα καταστήματα του Athens Metro Mall. Όσο εσύ θα έχεις την ευκαιρία να ψωνίσεις, εκείνος θα απολαύσει μια ξεχωριστή εμπειρία για την οποία, αργότερα -στοίχημα ότι- θα σε ευχαριστεί. Εσύ απλά εμπιστέψου μας και πες του ότι θα περάσει καλά.

Δήλωσε συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα και έσω έτοιμη για μια από τις πιο ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές εμπειρίες της ζωής σας.

powered by Typeform