LIFE

Αυτό το σκυλάκι μπαίνει μόνο του στο λεωφορείο και το internet λιώνει από τη γλύκα

Σε περίπτωση που δεν έχεις διαβάσει ακόμα τη συγκινητική ιστορία της ημέρας, αυτή που θα σε κάνει να βουρκώσεις και να αναρωτηθείς τι πηγαίνει στραβά σε αυτό τον κόσμο, ήρθε η ώρα να μάθεις για την Eclipse.

Αυτή η σκυλίτσα κέρδισε τα 15 λεπτά δημοσιότητας που της αναλογούν όταν κάποιος χρήστης του reddit ανέβασε μια φωτογραφία που τη δείχνει να κάθεται (πάρα πολύ cool και άνετη) στο λεωφορείο. Το φανταστικό όμως με αυτή τη σκυλίτσα δεν είναι ότι κάνει βόλτα με λεωφορείο, αλλά ότι είναι ΜΟΝΗ της όσο διαρκεί η διαδρομή.

Αυτή είναι η Eclipse. Κάθε μέρα φεύγει μόνη από το σπίτι και παίρνει το λεωφορείο για να πάει στο πάρκο των σκύλων. Έχει και δικό της πάσο για τα μέσα περασμένο στο λουρί της

Η φωτογραφία συγκέντρωσε πάνω από 3 χιλιάδες σχόλια και αρκετοί ήταν αυτοί που επαίνεσαν τον ιδιοκτήτη της αφενός γιατί έχει φροντίσει να πληρώνει το αντίτιμο της διαδρομής και αφετέρου γιατί έχει μεγαλώσει ένα τόσο καλό σκυλί.

Με ένα γρήγορο google search εντόπισα μέχρι και βίντεο αφιερωμένο στην Eclipse, η οποία έχει εμφανιστεί και σε ρεπορτάζ στο NBC. Το αφεντικό της δήλωσε ότι έπαιρνε συνέχεια το λεωφορείο μαζί της για να πάνε στο πάρκο και όποτε καθόταν για να καπνίσει εκείνη απλά έμπαινε στο λεωφορείο και έφευγε.

Πόσο φανταστική;