LIFE

Αυτό το καλοκαίρι θα έχει ακόμα περισσότερες μπουρμπούληθρες και χρώματα

Σίγουρα θα αναρωτιέσαι τι είναι αυτά τα υπέροχα σε design, μοναδικά σε χρώμα και γεύση μπουκαλάκια που έχουν κατακλύσει το instagram feed σου. Σίγουρα έχεις ζηλέψει τις υπέροχες φωτογραφίες που βλέπεις μαζί τους αλλά και το πόσο δροσιστικά μοιάζουν μέσα σε αυτή την άκρως καλοκαιρινή ατμόσφαιρα που δημιουργείται. Κάτσε και θα τα πούμε όλα για αυτά τα φωτογενή, premium και ιδιαίτερα αναψυκτικά που ακούνε στο όνομα Three Cents.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Μπάγκος θέλησε να φτιάξει την τέλεια Paloma και δημιούργησε την δική του grapefruit soda. Τότε ήρθε και η έμπνευση για την δημιουργία μιας σειράς πραγματικών premium αναψυκτικών. Σε αυτή την προσπάθεια ο Γιώργος βρήκε συνοδοιπόρους τον Δημήτρη Νταφόπουλο, τον Γιώργο Τσιρίκο και Βασίλη Καλαντζή. Οι τρεις πρώτοι γνωρίστηκαν πίσω από τις αθηναϊκές μπάρες ενώ ο Βασίλης Καλαντζής είναι ιδιοκτήτης της Granikal και αποτέλεσε στήριγμα του εγχειρήματος ώστε να ανοίξει ακόμα περισσότερο τα φτερά του. Το ξέρω ότι θυμάσαι την ιστορία αφού την έχουμε ξαναναλύσει αλλά όσο περνούν τα χρόνια αντιλαμβάνεσαι ότι για να πετύχει μια ιδέα χρειάζεται πάθος και μεράκι για αυτό που κάνεις. Έτσι ο καθένας με την μακρά εμπειρία του στον χώρο και τις προσωπικές του ιδέες έβαλε το λιθαράκι του ώστε αυτή την στιγμή τα Three Cents να έχουν γίνει τα αγαπημένα mixers των bartenders στην Ελλάδα και όχι μόνο.

 

Τα πολύ ποιοτικά και προσεκτικά διαλεγμένα συστατικά, αλλά και η υψηλή περιεκτικότητα σε ανθρακικό, η μπουρμπουλήθρα δηλαδή, δίνει ζωντάνια στο ποτό μέχρι την τελευταία του σταγόνα, δροσίζει και κάνει πιο παιχνιδιάρικη την οποιαδήποτε στιγμή. Τα Three Cents μοιάζουν να έχουν έρθει όχι μόνο για να κάνουν τα cocktails και τα ποτά μας καλύτερα αλλά για να ομορφύνουν κάθε στιγμή. Βλέπεις για αυτό φταίνε τα πανέμορφα μπουκαλάκια τους.

 

Μπορεί να λέω μπουκαλάκια αλλά οι δύο από τις επτά γεύσεις αποφάσισαν να μεγαλώσουν για να σε συντροφεύουν για ακόμα περισσότερο χρόνο τις καυτές μέρες του καλοκαιριού. Η Pink Grapefruit Soda με το γεμάτο ροζ χρώμα και η Gentlemen’s Soda με το βαθύ πορτοκαλί της χρώμα και την γεύση από μανταρίνι και περγαμόντο μεγάλωσαν και έγιναν 275 ml. Έτσι μπορείς να τις έχεις μαζί σου συνέχεια και διαρκούν πολύ πολύ περισσότερο.

Κλείσε τα μάτια τώρα και φτιάξε μια εικόνα στο μυαλό σου. Έχεις φορέσει το πολύχρωμο μαγιό σου, έχεις πάρει την τσάντα σου την καινούργια που έχει μέσα την πετσέτα που σου έκαναν δώρο και είσαι έτοιμη για παραλία. Μόλις ξαπλώσεις στην ξαπλώστρα νιώθεις ότι θες κάτι δροσιστικό. Δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από μία Pink Grapefruit Soda ή μια Gentlemen’s Soda για να ξεδιψάσεις, αλλά και να βγάλεις την φωτογραφία που θα ρίξει το Instagram και όλα τα social. Three Cents όμως μπορείς να πιεις σίγουρα και στα καλύτερα καφέ της πόλης που θα συναντηθείς με φίλους και θα αφήσεις τις μπουρμπουλήθρες να σε κυριαρχήσουν αφού πια βρίσκονται σε ακόμα μεγαλύτερη συσκευασία.

 

Κάπως έτσι τα Three Cents, ομορφαίνουν τα ποτά μας, τα cocktails μας αλλά και τον κόσμο γύρω μας, γεμίζοντάς τον με χρώματα, αρώματα και μπουρμπουλήθρες. Πολλές μπουρμπουλήθρες. Ακόμα περισσότερες μπουρμπουλήθρες. The refreshing side of bubbles!