TRAVEL

Αυτό το ζευγάρι γυρίζει τον κόσμο χωρίς ρούχα

Ο λογαριασμός τους λέγεται @NakedWanderings και πώς αλλιώς να λεγόταν αφού ο Nick και η Lin, ένα ζευγάρι πολυταξιδεμένων από το Βέλγιο γύρω στα 30, περιφέρονται ολόγυμνοι στον κόσμο ή τουλάχιστον έτσι δείχνουν μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media.

 

 

Οι εκκεντρικοί ταξιδιώτες εκτός από φανατικοί του γυμνισμού είναι και υποστηρικτές του body positive κινήματος, το οποίο στηρίζουν ψυχή και σώμα, κυριολεκτικά όμως.

Πώς ξεκίνησαν όλα; Σύμφωνα με το άρθρο που τους αφιερώνει το Travel & Leisure, το ζευγάρι αποφάσισε να απελευθερωθεί από τα δεσμά, τα φερμουάρ και τα λάστιχα των ρούχων, τουλάχιστον όταν κάνει αναψυχή, μετά από την εμπειρία του σε μία sauna γυμνιστών. Τους άρεσε και είπαν να το καθιερώσουν, Έκτοτε μέσα από το blog τους και τα social media υπερασπίζονται το δικαίωμά μας να κυκλοφορούμε όπως μας γέννησε η μανούλα μας. Σε συνδυασμό με τα υπέροχα τοπία που βλέπεις στο Naked Wanderings, το οπτικό αποτέλεσμα γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον.

Αυτές τις μέρες πρέπει να βρίσκονται στα μέρη μας.

 

Τα φιλιά μας στο Τολό.

 

“Η αίσθηση του να ξαπλώνεις γυμνός στο γρασίδι, του να νιώθεις το αεράκι παντού, ο ήλιος που καίει το δέρμα σου” είναι σύμφωνα με τον Nick και την Lin μοναδικές εμπειρίες.

 

Η αλήθεια είναι πως ακούγεται ωραίο αν και τολμηρούλι.

 

Εντάξει, μην νομίζεις ότι κυκλοφορούν παντού τσίτσιδοι, κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο. Τα ρούχα τους τα πετάνε σε χώρους και μέρη όπου επιτρέπεται ο γυμνισμός και στα καταλύματα όπου παραθερίζουν, σε ερημιές, γενικώς διάθεση να υπάρχει και όλα βρίσκονται.