TRAVEL

5 παιχνίδια που μπορείς να παίξεις στο καράβι για να μη βαριέσαι

Ετοίμασες βαλίτσες, πήρες όλα τα απαραίτητα, τακτοποίησες τη γάτα, έβαλες την καπελαδούρα σου και κατέβηκες στο λιμάνι του Πειραιά να βρεις την παρέα σου. Η Ικαρία και τα καταγάλανα νερά στις Σεϋχέλλες σε περιμένουν αλλά μέχρι τότε έχετε να διασχίσετε το Αιγαίο, πράγμα που σημαίνει ότι θα περάσετε πολλές, ΠΟΛΛΕΣ ώρες στο σαλόνι του καραβιού.

Και τι να κάνεις τόσες ώρες στο καράβι; Προσωπικά θα φόρτωνα την download λίστα μου στο Netflix και στο Spotify και θα έπαιρνα κανένα βιβλίο μαζί αλλά και τη μάσκα ύπνου ώστε να κοιμηθώ, αλλά σε περίπτωση που θέλεις να το ζήσεις σαν 5μερη μπορείς να αφήσεις αυτές τις λύσεις στην άκρη και να κατεβάσεις μερικά παιχνίδια στο κινητό για να παίξετε όλοι μαζί. Εμείς εντοπίσαμε 5 (για android και iOs) τα οποία αξίζουν μια δοκιμή.

Θάρρος ή αλήθεια

Το γνωστό, αγαπημένο μας παιχνίδι βγαίνει και σε εφαρμογή για το smartphone σου και σε βγάζει από τη δύσκολη θέση να σκεφτείς τι θα πεις στον άλλον να κάνει. Τα κακαριστά γέλια στο σαλόνι είναι σίγουρα, για αυτό ελπίζω οι διπλανοί σας να έχουν ωτοασπίδες.

Το κατεβάζεις δωρεάν

Για iOs ΕΔΩ

Για Android ΕΔΩ

UNO ™ & Friends

Ξέχασες την τράπουλα; Κανένα πρόβλημα υπάρχει το UNO σε app, για να μπορέσετε να παίξετε ανενόχλητοι ακόμα και στο κατάστρωμα χωρίς να έχετε το άγχος ότι θα σας πάρει ο αέρας τα φύλλα.

Το κατεβάζεις δωρεάν

Για iOS ΕΔΩ

Για Android ΕΔΩ

Catchphrase

Το catchphrase ή αλλιώς το λεγόμενο ”Taboo”, που έχει διασκεδάσει φοιτητές και φοιτητές σε αυτή τη χώρα είναι το ιδανικό παιχνίδι για να περάσει η ώρα χωρίς να το καταλάβετε. Και πάλι, ελπίζω οι διπλανοί σας να έχουν ωτοασπίδες.

Το κατεβάζεις δωρεάν

Για iOS ΕΔΩ

Για Android ΕΔΩ

Party Doodler

Αν δεν έχετε χαρτί μαζί σας και θέλετε να παίξετε κρεμάλα ή κάτι παρεμφερές δοκιμάστε το party doodler. Θυμίζει λίγο το “Guess the sketch” που παίζαμε κάποτε με μανία στο facebook αλλά και το Pictionary.

Το κατεβάζεις δωρεάν

Για iOS ΕΔΩ

Who can’t draw

Και κλείνουμε με το προσωπικό μου αγαπημένο παιχνίδι για παρέα- το ”Who can’t draw”, το οποίο μοιάζει με το ”χαλασμένο τηλέφωνο” μόνο που χρειάζεται να σχεδιάσεις. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ζωγραφίσεις αυτό που σου ζητάει το παιχνίδι, και μετά ο επόμενος παίκτης μπορεί να δει το σκίτσο σου για λίγα δευτερόλεπτα και πρέπει να σχεδιάσει ό,τι είδε ώστε να το δώσει στον επόμενο και ούτω καθεξής. Για την ιστορία θα σας πω ότι σε μια πίστα αυτού του παιχνιδιού, κάποιος είχε σχεδιάσει αρκουδάκι, το οποίο κατέληξε να είναι γουρουνάκι, οπότε ναι, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γελάσετε πολύ.

Το κατεβάζεις δωρεάν

Για iOS ΕΔΩ:

Για Android ΕΔΩ