TRAVEL

Nomads: Όσα θέλεις να ξέρεις για το νησί που θα γυριστεί το reality επιβίωσης

Ο Ant1 ετοιμάζεται για τη μεγάλη αντεπίθεση. Το reality επιβίωσης Nomads αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του σταθμού και όσοι έχουν ασχοληθεί με το project θεωρούν πως θα φέρει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Παρουσιαστής θα είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι διάσημοι παίκτες θα είναι οι:

-Γιώργος Μαυρίδης

-Όλγα Πηλιάκη

-Μαντώ Γαστεράτου

-Μιχάλης Ζαμπίδης

-Νατάσα Καλογρίδη

Οι χώροι γυρισμάτων βρίσκονται στην μεγαλύτερη παραλία των Φιλιππίνων, τη δεύτερη μεγαλύτερη της Ασίας. Κάθε μέρα θα υπάρχει αγώνισμα πράγμα που σημαίνει πως θα δούμε συνολικά 60 αγωνίσματα.

Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 2 Οκτωβρίου και ο χειμώνας θα μας βρει μεταξύ Παγκρατίου και Palawan. Πρέπει να ξέρεις λίγες παραπάνω πληροφορίες για το νησί που θα γυριστεί το παιχνίδι.

A post shared by Tao (@taophilippines) on

A post shared by Thom King de Villa (@thomito12) on

 

Για το 2014 και το 2015 ψηφίστηκε ως το πιο όμορφο νησί του κόσμου. Το 2016 πήρε τη 2η θέση, ενώ την 1η κέρδισε ένα άλλο νησί από τις Φιλιππίνες. Έχει χαρακτηριστεί από πολλούς παράδεισος κι όχι αδίκως. Βρίσκεται στη λίστα της UNESCO ”World Heritage Sites”.

Ο υπόγειος ποταμός Puerto Princesa, ένα από τα κορυφαία φυσικά θαύματα του κόσμου, το μεγαλύτερο υπόγειο ποτάμι στην Ασία και το δεύτερο μεγαλύτερο υπόγειο ποτάμι σε όλο τον πλανήτη. Ο ποταμός έχει χαρακτηριστεί από την Unesco ”Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς”. Εκβάλλει τέσσερα χιλιόμετρα μακριά από το Sabang, σε ένα σημείο με γαλαζοπράσινα νερά και βλάστηση. Το ποτάμι καθώς και η περιοχή που το περιβάλλει έχει ανακηρυχθεί Εθνικό Πάρκο.

Eίναι το πέμπτο μεγαλύτερο νησί των Φιλιππίνων με έκταση 12.189 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Ο κύριος οικισμός του νησιού είναι το Puerto Princesa με 222.673 κατοίκους.

Το Palawan αποτελούσε πάντα έναν δημοφιλή τουριστικό προορισμό, αφού και το περιοδικό National Geographic Traveler το έχει συμπεριλάβει ανάμεσα στους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως.